2777
2789
عنوان

هفته ی ۶ م لکه های قهوه ای دارمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 49 پست
پله که رفتم دیروز اینطوری شد ولی بعدش کامل استراحت شدم خیلی نگرانمممم

خب پله باعث شده تا سه ماه اول خطر سقط هست باید مراعات کرد با این حساب برو دکتر سونو انجام میده بعد بهت شیاف میده ایشالله که خوب میشی فقط استراحت

باید همش شیاف بزاری واستراحت داسته باشی تا سقط نشه من بچه قبلیمم همین مشکل داشتم 8 ماه دراز کشیدم وکار سنگین انجام ندادم هماتوم با جذب میشه یا دفع میشه آن شاالله مال تو مشکلی نباشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علائم هماتوم اینجوریه؟؟

اره عزیزم و طبیعیه بیشتر خانوم های باردار دارن فقط و فقط تا وقتی بری سونو و پیش دکترت استراحت مطلق باش مطلق ینی کاملا مطلق ، سرویس بهداشتی هم فقط فرنگی استفاده کن 

دقیقا قهوه ای بود آخه من بخاطر این نگرانم ک کمرمم درد میکنه باهاش دقیقا پشت شکممم

چاره ش فقط شیاف و استراحته 

نگرانی و استرس نداشته باش 

میشه به نیت حاجت محالی که توو دلمه یه صلوات بفرستی برام؟!!🌹
اره عزیزم و طبیعیه بیشتر خانوم های باردار دارن فقط و فقط تا وقتی بری سونو و پیش دکترت استراحت مطلق ب ...

مطلقم که فرنگی نداریم.

یخورده اصلاح دارم ینی انجام ندم صورت و اینااا؟؟

مطلقم که فرنگی نداریم. یخورده اصلاح دارم ینی انجام ندم صورت و اینااا؟؟

فعلا بیرون نرو ،یکی بخر فرنگی چون بشینی تو سرویس فشار بیشتری بهت میاد ، حمام هم خیلی کوتاه اونم نشسته دوش بگیر و اب ملایم اب گرم استفاده نکن ، کمرتو ماساژ نده 

فعلا بیرون نرو ،یکی بخر فرنگی چون بشینی تو سرویس فشار بیشتری بهت میاد ، حمام هم خیلی کوتاه اونم نشست ...

باور کن سرویس خیلی سریع میرم و میام .

حمام روم صندلی نشستم 

ولی کلا پر موم الانم سبیلام در اومدن 😰😰

ببخشید خواهر سوال میکنم شما رفتین دکتر چی گفت برای لک قهوه ایی ؟

چند وقته امپول انوکسا میزنی شما استراحت مطلقین هنوز

خواهرای عزیز اگه کسی شیرخشک اضافه داره کمکم کنه ممنونم 
ببخشید خواهر سوال میکنم شما رفتین دکتر چی گفت برای لک قهوه ایی ؟ چند وقته امپول انوکسا میزنی شما اس ...

شیاف دارم .و استراحت کنم پله نرم نزدیکی نرم آسپرینمو قطع کنم تا لکه قطع میشه

شیاف دارم .و استراحت کنم پله نرم نزدیکی نرم آسپرینمو قطع کنم تا لکه قطع میشه

سلام عزیز شما سونو قلب رفتی؟ جنین رویت شده بود؟ منم مثل شمام 4 روزه لکه بینی دارم

منم به زودی مامان میشم بگو ایشالاااا 😘