2777
2789
عنوان

هفته ی ۶ م لکه های قهوه ای دارمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 49 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیز شما سونو قلب رفتی؟ جنین رویت شده بود؟ منم مثل شمام 4 روزه لکه بینی دارم

بله جنین بود شکر .دعام کن بقیه هم خوب پیش بره

چند هفته ای نگزان نباش استراحت کن نزدیکی نکن پله نرو برو دکتر شاید بهت شیاف بده

استراحت کن از پله نرو شیاف بذار تا سونو بری اومدی خبر بده چیشد

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

من هفته ی هفت خون ازم خارج شد در حد ی دستمال کاغذی فرداش رفتم سونو گفت هماتوم داری و شیاف فرتیژست داد و ی استراحت نسبی الان پسرم دو سالشه😍انشالله پاسه شمام چیزی نیست ولی حتما دکتر برو و پیگیر باش

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕
خواهرم ۶ هفتس ولی جنین نبود دیروز سونو رفت، امکان داره لقاح دیر انجام شده باشه؟

بله منم رفتم شش هفته بودم اما سونو ۵ هفته و چهار روز رو نشون میداد جنین نبود نه هفته رفتم قلب تشکیل شده بود

یا جواد الائمه ادرکنی