2777
2789
عنوان

دوران عقد میرید خونه مادرشوهر بخابید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4064 بازدید | 56 پست
خوب کاری میکنی والا بعضیا شعور ندارن 

اره ندارن بابا  

اصلا جلوتر از شوهرش نباید بره تنهایی منتظر یمونه اون خودش بیاد شام ببرتش برگردونه

واسه اعتماداي الکي تاوان هاي سختي دادیم!🍂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ندارن بابا   اصلا جلوتر از شوهرش نباید بره تنهایی منتظر یمونه اون خودش بیاد شام ببرتش برگر ...

اره توعقد هرچه سردتر و دوری بهتر بعدعروسی هم باید مواظب باش 

والا دور برما ک همه بیشعورن منم دلم سوخ برا خانواده شوهرم دیدم لیاقت ندارن😒

الان میرم خونشون دخترش هی میگ من ابجوش گذاشتم یکی بره چای دم کنه اصلا ب هیجام نمیگیرم میشینم سرجام خوده مادرشوهرم میره میاره..

...
اره راست میگی من اولا مثل خر کار میکردم میگفتم اشکال نداره مثل مادر خودمه اما دیدم نه نیست خیلی ادم ...

ما فاصله خونمون ۲ساعته اخه مثلا میتونم جمعه برم شبش برگردم یجوری بهونه بیارم ک منو با ماشین برسونه خونمون فرداش کار دارم

اره توعقد هرچه سردتر و دوری بهتر بعدعروسی هم باید مواظب باش  والا دور برما ک همه بیشعورن منم د ...

منم مثل تو بودم 

حتی ظرف جمع نمیکردم نمیشستم اما قبلا ها میشستم 

انقدرررر غر میزد مادرش ظرفا موند میرفتم اتاق دراز میکشیدم خودش یا شوهرش میشست. 

شعور هم خوب چیزیه والا ما دشمن نیستیم خودشون جنگ و دعوا شروع میکنن.وگرنه یه ظرف شستن یا جارو کردن چیزی از من کم نمیکرد

ما فاصله خونمون ۲ساعته اخه مثلا میتونم جمعه برم شبش برگردم یجوری بهونه بیارم ک منو با ماشین برسونه خ ...

ول کن بابا برا خودت برو کلاس بگو کلاس دارم.یا درس دارم .بهانه بیار.جمعه هم زیاد نمون بابا .از من میشنوی 

هفته ای یک بار برو سه چار ساعت تا11،10شبم برگرد از اون دیرتر برنگرد. 

حدو وحدود مشخص کن .نترس 

ماهم مثل تو بودیم کم‌کم سوارمون شدن نشستن رو گردنمون از اول پاتو محکم بذار خریتا مارو نکن فوقش یکم ناراحت میشن اما عادت میکنن

خب ما فاصلمون ۲ساعت راهه چجوری یه وعده برم برگردم

مگه وسیله ندارین؟

صبح ظهر برو تا شام دیگه

حالا یه وقتایی هم بمون ولی حذاقل اوایل نه

این نظر منه

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       
چرا داریم فقط میخاستم نظرشمارو بدونم ک بمونم یانه مرسی عزیزم

💚💚

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       

من تو دوران عقد غروب که از سرکار تعطیل میشدم همسرم میومد دنبالم میرفتیم بازار یا پارک یکم دور میزدیم قدم میزدیم بعد میرفتیم خونه اونا یا خونه ما واسه شام.و نهایت تا ساعت ۱۱ میرسوند منو خونه و میرفت.

چون هردو خلقیاتمون مثل هم بود و معذب بودیم شب خونه همدیگه نمیموندیم.

تا الانم اصلا واسه خواب خونه مادرشوهرم اینا نموندم.کلا جز خونه خودمون جایی راحت نیستم.به همسرم هم گفته بودم😉

اونجا هم نهایت تو جمع کردن سفره کمک میکردم همین

انشالله خوشبخت باشین هرجا که هستین

نرو زیاد و اگه رفتی کار نکن در حد ی سفره انداختن و جمع کردن و شب هم نمون بزار فاصله ها رعایت بشه و ا ...

والا من نمیدونم اون جاری بزرگم مث اینکه زیاد تحویلش گرفتن اولا چون خواهرزاده ی پدرشوهرمه اینم کل دوران عقدو خونشون مونده کاراشونم میکرده الان هرچی میشه توقع دارن ازش میترسم از منم توقع داشته باشن پس بهتره کار نکنم