2777
2789
عنوان

دوران عقد میرید خونه مادرشوهر بخابید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4064 بازدید | 56 پست

ن نمون بجاش صب جمه برو تاشب اگ خاسی بمون ولی شب وانستا زیادم توعقدنمونه ادم بهتره

اصلا پانشو کارکنی مث مهمون ک یکی دوتا جم میکنه و ی تعارف اصصصصصلا ازمن بهت نصیحت اصصصلا کارنکنی الان نیاین بریزین سرم والاکشیدم ک میگم من از رو دلسوزی اونا ازرو بدجنسی عادت کرده بودن ک دیگ بهشون فهموندم...

...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره هفته ای یه شب میموندم اما عصر از سرکار میومدم صبح میرفتم سرکار دوباره  اینایی که میگن اصلا ...

دو سه ماه اولم سرکار نمیرفتم همون بعد ناهار میرفتم فرداش قبل ناهار برمیگشتم

حتی بعد عروسی یه شب هم نموندم

چه برسه عقد

مرزها رو حفظ کنید وگرنه بعدا دردسر میشه

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
ن نرو عروس عموی من میاد خونشون می‌خوابه تو دوران عقد زن عمو هام اینقدر مسخرش میکنم میگن خجالت داره ا ...

البته ک زنموی شما حرف ببخشید چرت و مفت میزنه زنشه شوهرشه حلاله اصصلاازینا ک بدمیدونن متنفرم

ولی دختر خونه پسروانسته پسربره خونه دختر بهتره

...

هروقت دعوتت کردن برو شبم نمون سایر مواقع با همسرت برین بیرون گردش اینا

اگه نظرت با چیزی که من گفتم مغایره لطفا ریپلیم نکن 🧿🌸💛تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند💛🌸🧿 میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنی😍اخه من به دعای نینیسایتیا ایمان دارم🍁🧡تیکر برای رسیدن بهترین روز زندگیم😍😊💫رسیدن به عشقم 👰🏻🧚🏻‍♀️
ن نمون بجاش صب جمه برو تاشب اگ خاسی بمون ولی شب وانستا زیادم توعقدنمونه ادم بهتره اصلا پانشو کارکنی ...

اره راست میگی من اولا مثل خر کار میکردم میگفتم اشکال نداره مثل مادر خودمه اما دیدم نه نیست خیلی ادم عوضی هستن 

دیگه دست ب هیچی نزدم حتی یه سفره رو هم جمع نمیکردم 

بنظرم طولانی نمون وقتی شوهرت از سرکار میاد بگو بیا دنبالم بریم .بعد ناهار یا شامتو بخور سریع پاشو برگرد😁😁

واسه اعتماداي الکي تاوان هاي سختي دادیم!🍂
برای کار هم به نظرم  اگه یه روز میری در حد  شستن ظرف غذا  یا اوردن سفره  جا ...

همونم برا بعضیا مث مادرشوهرمن زیادیه والا دختر داره عین شتر قدش اندازه زرافه ولی اندازه الاغ نمیفهمه 

جوری شده بود ک همون دخترشترش بم دستورمیداد ک دیگ یکاری کردم ک جرات ندارن بگن پاشو ی کمک کن بهمون...

...

باید شرایط خودتونو ببینی من و همسرم هرکدوم یه شهر (و دور از خانواده) درس میخوندیم تعطیلات که برمیگشتیم یه شب خونه مامانم بودیم یه شب خونه مادرشوهرم چون زمان باهم بودنمون کم بود

تو اگر دردی به درمان احتیاجی نیست نه... کاش آدم تا ابد احساس بیماری کند💕