2777
2789
عنوان

تقدیر۱۳۷۰ چی شد

1851 بازدید | 26 پست

کاربری که اسمش @تقدیر1370 بود چی شد داستانش؟ چرا تاپیکاش رو حذف کرد؟

برای حال خوبم اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🍃

فهمیدی منم لایک کن

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

چجوری حذف میکنن😐من التماس میکردم ی گزارش نمیزدن

مفرد مونث محصل شاغل🤪🥰 ولی کم کم دیگ باید بنویسم جمع مونث و مذکر عاشق🥺🤤💕👫🧿۷امین کاربری بنده هستند ایشون😐نی نی یار جون بیا باهم دوست باشیم جان من🤍😐سلطآن تغییر مود در ثانیه 😁🥴ولی این خداست که بخشندست من تا جرت ندم ولت نمیکنم داوش😁😌 این که خدا سهم زیبایی همه رو به تو داد اصلا عادلانه نبود ولی خیلی عاشقانه بود 🌱🥺 ولی قهرمان واقعی همون آدم توی آینه هست،،ب خودت مطمئن باش جان من💖💫  خدایا شکرت 💕😽

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید لینک تاپیکت رو بزاری داخل کامنت های حذف تاپیک نی نی یار میبینه حذف میکنه

برای حال خوبم اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🍃

خودمون لینک میدیم نی نی یار حذف میکنه التماس بقیه هم نمیکنیم🥴

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

سلام خودم گذاشتم حذف کنه خواهرک و دخترش اینجا عضون منم که همه چیه زندگیمو تو تاپیک نوشته بودم حذف کردم چیز عجیبی نیست که عزیزم حذف کردم دیگه

هر سوالی داشتی بپرس یا درخواست بده بهم مرسی که به یادم بودی

تا با کفش‌های کسی راه نرفتی راه رفتنش را قضاوت نکن......
سلام خودم گذاشتم حذف کنه خواهرک و دخترش اینجا عضون منم که همه چیه زندگیمو تو تاپیک نوشته بودم حذف کر ...

سلام،خوبی؟ 

آهان که اینطور 

چون نوشته بودی درخواست دوستی پذیرفته نمیشه  درخواست ندادم

این چند وقت همه اش به فکرتم 

اگه فضولی نیست ارتباطت با خواستگارت به کجا رسید؟بازم ملاقاتش کردی؟

سلام،خوبی؟  آهان که اینطور  چون نوشته بودی درخواست دوستی پذیرفته نمیشه   درخ ...

نه عشقم اونو برای آقایون نوشتم هی درخواست میدادن تو که عشق خودمی برای آبجی های خودم نبود 

نه عشقم اونو برای آقایون نوشتم هی درخواست میدادن تو که عشق خودمی برای آبجی های خودم نبود 

فدات  

اره منم نگرانت بودم  همش دعا میکردم خواستگاریت خوب پیش بره 

حالا چیشد؟؟ داداشت ک خرابش نکردن؟؟

اره منم نگرانت بودم  همش دعا میکردم خواستگاریت خوب پیش بره  حالا چیشد؟؟ داداشت ک ...

ن عزیزم حالا نیومدن بهشون نگفتم که 

فعلا هیچی اون میگه زود بیا عقد کنیم می‌خوام فردا شوهره دوستمو بفرستم تحقیق کنه بعد عقد کنم 

دوستم همین همشهریمون میگه زشته برای عقد نباشن میگه من باهاشون صحبت میکنم اومدن هیچی نگن فقط برای عقد بیان که جلوی آقا زشت نباشه 

ن عزیزم حالا نیومدن بهشون نگفتم که  فعلا هیچی اون میگه زود بیا عقد کنیم می‌خوام فردا شوهره دوس ...

وای تقدیر اینجایی

دختر نگرانت شدم🥺 اون روز داشتم تاپیک رستوران رفتنت رو میخوندم که حذف شد چقد به فکرت بودم عزیزم انشاا.. که خوب و خوش باشی

لبخند خدا را در لبخند های معصومانه فرزندانم دیدم