2777
2789
عنوان

تقدیر۱۳۷۰ چی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1851 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خودم گذاشتم حذف کنه خواهرک و دخترش اینجا عضون منم که همه چیه زندگیمو تو تاپیک نوشته بودم حذف کر ...

تقدیر جان درخواست میدم قبول کن. با چه سختی پیدات کردم خاستم ببینم خاستگارتو چیکار کردی

لطفا لایک نکنین.
ن عزیزم حالا نیومدن بهشون نگفتم که  فعلا هیچی اون میگه زود بیا عقد کنیم می‌خوام فردا شوهره دوس ...

چقد خوب اینجایی 

اگه عقد کردی ان‌شاالله خبرم کن بیام پیامت رو ببینم

خوشبخت بشی عزیزم 

سلام خودم گذاشتم حذف کنه خواهرک و دخترش اینجا عضون منم که همه چیه زندگیمو تو تاپیک نوشته بودم حذف کر ...

سلام عزیزم. خوبی؟ شما بالاخره عقد کردی ؟ الان داشتم نی نی سایت می‌گشتم یادت افتادم

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
سلام اره عزیزم،دعا کن برام آرامش ندارم و دلم خوش نیست 💔

الهی به حق علی هر چه زودتر آرامش بیاد تو زندگیت..

عزیزم اگه دوست داشتی میشه بگی آخه چرا؟؟

خیلی ناراحت و نگران شدم.کی پس قراره تو آرامش داشته بلشی آخه.

ن عزیزم حالا نیومدن بهشون نگفتم که  فعلا هیچی اون میگه زود بیا عقد کنیم می‌خوام فردا شوهره دوس ...

سلام عزیزم خوبی 

چه خبرا

زندگی خوبه؟

این چندوقت همش تو فکرت بودم

شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچه‌هام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏