2777
2789

پسرم مریض شده گاهی استفراغ داره یکبار هم بیرون روی اسهال داشت  دیروز

دکتر گفت میتونه بره مدرسه ولی گواهی داد ک اگه نره مشکلی پیش نیاد

امروز میخوان الفبا رو شروع کنن 

به نظرتون اگه نره میتونم تو خونه خودم یادش بدم؟یا واجبه حتما باید بره 

و هنگامي كه بندگانم از تو درباره ي من بپرسند، بگو من نزديكم و دعاي دعا كننده را، هنگامي كه مرا بخواند اجابت ميكنم❤️🌱....بقره_١٨٦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک نکنم روز اول خیلی سخت باشه ولش کن بچه استراحت کنه با حال مریض سختشه

اره دلم نمیاد بذارم بره ولی میترسم همین اول کاری غایب بشه یاد نگیره تا اخرش

و هنگامي كه بندگانم از تو درباره ي من بپرسند، بگو من نزديكم و دعاي دعا كننده را، هنگامي كه مرا بخواند اجابت ميكنم❤️🌱....بقره_١٨٦
اره دلم نمیاد بذارم بره ولی میترسم همین اول کاری غایب بشه یاد نگیره تا اخرش

نه چیزی نیست، روز اول خیلی سبکه یهو که شروع نمیکنن، بعدشم نهایتا میگی معلم بازم توضیح بده، که خودشون کلا چندبار میگن ابتداییا

فیلم دانلودکن از گوگل براش بذار بعد هم اموزش هرحرف چندرپز طول میکشه پسربزرگ من کلاس اول ونصف دوم کرو ...

جدی میگی؟ یعنی مشکل زیادی پیش نمیاد

حس میکنم تدریس معلم اونم از روز اول یه چیز دیگه ست

وقتی اسهال استفراغ داره که نمیتونی بفرستیش

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

پسرمن پارسال کلاس اول بود 1هفته تمام مریض بود نزاشتم بره خودم یادش دادم اصلا هم عقب نیفتاد سلامتیش مهمتره این درسها رو همیشه هست.هرروز ببرش سرم بزنه زودتر خوب میشه

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
بیبن اگر حالش خیلی داغونه اگرم بفرستی احتمالا یاد نگیره تو با معلمش حرف بزن بگو بچه مریضه یک جلسه بز ...

جلسه خصوصی مگه میذارن؟

تو اینستا کلیپ آموزشی پر خیلی هم عالیه نذار بره

میترسم با تدریس معلمش فرق داشته باشه از همین اول خوب یادنگیره

حالم خیلی بده دوست داشتم با کلاس پیش بره