2777
2789
عنوان

چقدررر تعارفی بودن بده...😥

748 بازدید | 30 پست

دیشب خانواده همسرمو دعوت کردم مرغ و بادمجون درست کردم و معمولا من مرغ رو به تعداد و حتی دو سه تا بیشتر میزارم . موقع غذا ظرف کردن خاله شوهرم اومدن کمک مادرشوهرمم برنج میکشیدن من اول برای آقایون مرغ و تو دیس کشیدم بعد متوجه شدم اشتباه کردم تعداد شون رو یعنی خیلی زیاد شد برای خانما کم میومد با وجود سرریز.دوباره دیس رو مرتب کردم و اینو گفتم بهشون که میخواین کنارش بادمجون بزارین صبر کنین من یه لحظه اشتباه کردم...بعد اوکی شد ...سر سفره هرچی تعارف میکردم این خاله غذا نمیخورد دخترش هم بود نگا مادرش میکرد کم میخورد یه عالم مرغ بود سرسفره برنج خالی با بادمجون میخوردن😐خیلی ناراحت شدم آخه تعارف هم حدی داره الان عذاب وجدان گرفتم که کاش این کارو نمیکردم اصلا بشقابی میزاشتم یعنی نفری...

خواهشا تعارفی نباشیم ...میزبان اذیت میشه ☺(البته نسبی هست من این مدلی هستم)

سلام عزیز دلم...کارشون اشتباه بوده

اما به دل نگیر...فدای سرت

با هم مهربان باشیم  (حدودا ۱۰ ساله که خواننده ی خاموشم...خیلی دوست داشتم یه روزی باهاتون هم کلام شم..‌خیلی از بچه های قدیمی و ثابت رو هم میشناسم.‌..همگی پایدار،بهترینای دنیا)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هم از ادم تعارفی بدیم پیاد هم از شخصی که میری خونش به زور یه چی مخاد کنه تو شکمت هر چی ام بگی نمیخورم حالیش نیست البته مهمونای تو انگار قهر کردن واقعن کارشون زشت بود اصلا هم ربطی به تعارف نداره ایش

انسانیتم آرزوست :)🖤
نفهمیدم وقتی تو تعداد مرغا اشتباه کردی چیکار کردی که اینجوری کردن

من تو پیرکس برا مردا مرغ میزاشتم خاله شوهرم بادمجون کنارش میچید...من خیلی عادی برای مرتب کردنشون و آب مرغ بریزم برداشتم تعدادشونو درست کردم ولی نمیدونم چرا سرسفره نمیخوردن...خوشم میاد مردا اصلا تعارف ندارن رفتم سر سفره شون قشنگ از خودشون پذیرایی میکنن 🙂☺نیاز نیس ناز شونو بکشی خخخ

من تو پیرکس برا مردا مرغ میزاشتم خاله شوهرم بادمجون کنارش میچید...من خیلی عادی برای مرتب کردنشون و آ ...

این که بنظرم ناراحتی نداشت بعید میدونم تعارف کرده باشن شاید مزشو دوس نداشتن 

من هم از ادم تعارفی بدیم پیاد هم از شخصی که میری خونش به زور یه چی مخاد کنه تو شکمت هر چی ام بگی نمی ...

آره خیلی بده ...همش با خودم میگم دعوتم همین کارو میکنم تا بفهمن چقدر برای میزبان آزار دهنده ست ...ولی آدم کینه ایی نیستم.

این که بنظرم ناراحتی نداشت بعید میدونم تعارف کرده باشن شاید مزشو دوس نداشتن 

فک نمیکنم طعم غذام خوب بود تو مردا که سرریز هم بردیم کامل خورده شد غذا ولی تو خانما یه جوری غذا میخوردن آدم معذب میشد باور کن جاریم کنارم نشسته بود یا اینکه کلا کم غذاست همه میدونیم گفت خیلی خوشمزه شده بیشتر از همیشه اش که یکم غذا میخوره خوردش ولی بقیه نه ...خیلی رو اعصابمه رفتارشون

منم از آدمای تعارفی خوشم نمیاد ....اصلا توهین میدونم تو خونم غذا نخورن یا وقتی بهشون میگم بفرمایین ب ...

واقعا زشته ....من تو مهمونی که دعوت میشه میدونم میزبان احترام گذاشته مارو دعوت کرده زحمت کشیده باید با استقبال تز پذیرایی شون تشکر کنیم حتی اگه از طعم غذایی خوشمم نیاد بروی خودم نمیارم که دلشون نشکنه

فک نمیکنم طعم غذام خوب بود تو مردا که سرریز هم بردیم کامل خورده شد غذا ولی تو خانما یه جوری غذا میخو ...

آخی فدا سرت 

ولی بنظرم ربطی به تعداد مرغات نداشت باز خودت اونجا بودی از رفتارشون بهتر میتونی تشخیص بدی

ما هم مدل شما میپزیم ولی بستگی به مهمون داره ما برا همه یک جور هستیم ولی بعضی مهمونا یکم غذا کمتر از حد انتظارشون باشه کمتر میخورن که بنظرم انتظار بی جایی هست

شاید دوست نداشته خب بادمجون بیشتر دوست داشته یا بنظرش بو میداده یا از طعمش خوشش نیومده

من هی جلوشون میگرفتم یکم برمیداشت مرغ باز میدیدم همینجوری نشستن باز تعارف میکردم برمی داشت!!!!بحثم تعارف بیجاس من فکر میکنم هی با خودش میگفته نکنه کم بیاد من نخورم😥😑این بده🙂

فک نمیکنم طعم غذام خوب بود تو مردا که سرریز هم بردیم کامل خورده شد غذا ولی تو خانما یه جوری غذا میخو ...

خخخخ دیگه وقتی جاری جان از غذا تعریف کنه و خوب بخوره چی میخوای دیگه ؟؟اونا هم نخوردن ضرر کردن😁😁مهم نیس فکرتو درگیر نکن..

البته شاید منم بودم ذهنم در گیر میشد🤣