2777
2789
عنوان

۶روز تا زایماااان

313 بازدید | 41 پست

دعا کنین زایمان سزارین راحتی داشته باشم.یه حس خیلییی عجیب غریبی دارم.اصلا باور نمیکنم دخترم داره به دنیا میاد.ادم‌ باورش نمیشه که یکی از وجود خودش قرار بیاد و همیشگی پیشت باشه.الان که داره نزدیک زایمانم میشه تازه میخواد استرس بیاد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقدر حس قشنگیه که خد نداره بدون استرس از روز زایمانت لذت ببر

باورم نمیشه دارم مادر میشم.حس میکنم نی نی بقیه رو چند ساعت قرار باهاش بازی کنم بدم به مامانش.😂😂😂😂

ایشالا که راحته واست

من تا دو روز قبلش نمیدونستم

رفتم دکتر یهو گفت پس فردا سز

دوس داشتم بیشتر بمونه تا وزن بگیره

اما گفت نه 

خیالت راحت باشه

وقتی بغلش میکنی انگار دنیا رو بهت دادن

حین عمل و چند ساعت بعدش اصلا سرتو تکون نده تا بعدا سردرد نگیری... ان‌شاءالله زایمان راحتی داشته باشی 

تو اگر دردی به درمان احتیاجی نیست نه... کاش آدم تا ابد احساس بیماری کند💕

ای بشر برو بخواب بقران دارم از بی خوابی میمیرماااااااااا 😐الان ب جای اینکه بخوابه چشاش بازه داره اخبار میبینه  ۴ صبحححححححححححححححححححح بخدا چشام باز نمیشه باید قدر ۹ ماه بارداریو بفهمی😭😭😭

تروخدا برامن دعاکن اون لحظه دعاکن باکسی که دوسش دارم ازدواج کنم خوشبخت بشم شرمنده نشم

برای سلامتی امام زمان و حاجت روایی من سلامتی خودتون و خانواده هاتون  دومرتبه بگو الهم صل علی محمد وال محمد ۱ثانیه وقت میبره