2777
2789
عنوان

دیگه بریدم....

348 بازدید | 11 پست

دوهفتس باشوهرم قهرم شدیم مث دوتا همخونه ن حرفی ن کاری باهام سرسنگین ازش میپرسم چیشده چرا چیزی نمیگی کسی حرفی زده میگ نه هرچی ک شده ب خدم مربوطه اینقد اسرار کردم بگو چیشده خدشو زد ب غربت بازی ک دست از سرم بردار برو گمشو اصن هرکاری شده میگه تو چیکاره ای ک بهت بگم چیشده دیگ خسته شدم از بی محلیش با همه خوبه میگ میخنده اما با من حرف نمیزنه دلیلشم نمیگ...... 😭

مطمعنم ی روز خوب میاد..... 🥲💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی

اصن باهام حرف نمیرنه تو محیط کارش زنگ. میزنم میگ دستم بنده کاردارم خداحافظ.. ی چیزی میگم بخر ببار پست گوش میندازه.... چیکار کنم دیگ... 

منظور بدی ندارم ولی کار بدی نکردی که مورد پسندش نباشه  یا..پنهونی کاری نکردی که الان فهمیده؟!

نه خوب بودیم باهم رف خونه مامانش اومد این جوری شد قبلا نیگف بهم ک مامانش چی گفته چیشده اما ایندفه اصن باهام حرف نزد

نه خوب بودیم باهم رف خونه مامانش اومد این جوری شد قبلا نیگف بهم ک مامانش چی گفته چیشده اما ایندفه اص ...

سعی کن یه جوری با زبون ازش حرف بکشی زبون بریز یکم بگو اگر مشکلی هست میتونیم باگفتنش حلش کنیم و از اینجور حرفا..

سعی کن یه جوری با زبون ازش حرف بکشی زبون بریز یکم بگو اگر مشکلی هست میتونیم باگفتنش حلش کنیم و از ای ...

اینقد گفتم بهش گفتم من زنتم بگو بهم اصن حرف نمیزنه در حد دو سه کلمه سرشب باهم دعوامون شد میگ پاشو برو خونه بابات میدونه ک دستم ب هیچی بند نیص

به خانواده هاتون اطلاع بده

مامانم میدونه بهش گفتم میگ برو خونه مادرشوهرت بگو رفتارپصرت اینجوریه بخدا خستم خیلی.... مادشوهرمم طرف پصرشو میگیره میگ اون سرکاره خستس زیاد سر به سرش نذار....