2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله خدا بهت یه همسر خیلیییی خوب بده به همین زودی  خوشبخت و عاقبت بخیر بشی  برخلاف ...

مرسی از دلگرمی و دعای خیرت♥

واقعا همینا اگه به روز مجرد باشن خسته میشن 

داشتن یه همسر خوب نعمته 

خدایا کمکم  کن

[QUOTE=255306686]منم میگفتم الان متاهل شدم میگم کاش مجرد بودم[/QUاگه انتخاب ادم درست باشه پشیمون نمیشه

البته من چون دهه شصتی هستم دوست پسر نمیتونم داشته باشم 

چون با این سبک زندگی تربیت نشدیم 

خدایا کمکم  کن
[QUOTE=255306686]منم میگفتم الان متاهل شدم میگم کاش مجرد بودم[/QUاگه انتخاب ادم درست باشه پشیمون نمی ...

من دهه شصتی نیستم

هفتادیم 

اما منم جوری تربیت شدم که اهل دوست پسر و... نیستم اصلا 

برخلاف اکثر دخترا که الان تو خیابون میبینم با پسرا میرن و میان 

منم نمیپسندم روابط ازاد دختر پسرا رو 

بهشت ارزانی خوبان عالم، بهشت من تماشای حسین( ع) است✨

من دهه شصتی نیستم هفتادیم   اما منم جوری تربیت شدم که اهل دوست پسر و... نیستم اصلا  ...

شماهم از خانواده سنتی هستین از تو همین روابطم ازدواج شکل میگیره ولی نمتونیم دیگه یه ترس هایی درونی شده  مانع از این کار میشه 

سیستم سنتی هم به زوال رفته  ازدواج ماها گره میفته

خدایا کمکم  کن
شماهم از خانواده سنتی هستین از تو همین روابطم ازدواج شکل میگیره ولی نمتونیم دیگه یه ترس هایی درونی ش ...

دقیقا همه الان دوست میشن بعد ازدواج میکنن 

ما هم که اهل دوستی نیستیم سرمون بی کلاه میمونه این وسط🤦🏻‍♀️

دقیقا همه الان دوست میشن بعد ازدواج میکنن  ما هم که اهل دوستی نیستیم سرمون بی کلاه میمونه این ...

ان شاءالله فردی براتون بیاد که مثل خودتون نجیب و اصیل باشه

مددکار اجتماعی ، اگر درخصوص خدمات بهزیستی برای فرزندان بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت سوالی داشتین در خدمتم 🌹.زمان برامتحان من وتو می گردد تا ببیندچون که صدای هل من ناصر امام عشق برخیزد چه می کنیم؟ .دوست داری یارش باشی؟ بسم الله ... اسوه ات مشخص است : عباس بن علی(ع)... بدون امام اش آب هم نخورد...لازم نیست که در فراق اش عطشان شوی... فقط کافیست که به اندازه ی لیوانی آب تشنه ی ظهورش باشی .....  منتظر تون هستیم 🔴🔴👈کانال ایتا با ایدی 🔴🔴🔴@monji_313_1

ممنون از دعای خیرتون🌱

ان شاالله برای شماهم بهترینا پیش بیاد و عاقبت بخیر بشین

ممنون عزیزم

شما کدوم شهر هستید؟

مددکار اجتماعی ، اگر درخصوص خدمات بهزیستی برای فرزندان بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت سوالی داشتین در خدمتم 🌹.زمان برامتحان من وتو می گردد تا ببیندچون که صدای هل من ناصر امام عشق برخیزد چه می کنیم؟ .دوست داری یارش باشی؟ بسم الله ... اسوه ات مشخص است : عباس بن علی(ع)... بدون امام اش آب هم نخورد...لازم نیست که در فراق اش عطشان شوی... فقط کافیست که به اندازه ی لیوانی آب تشنه ی ظهورش باشی .....  منتظر تون هستیم 🔴🔴👈کانال ایتا با ایدی 🔴🔴🔴@monji_313_1