2777
2789

دوستان سلام من بچم کلاس اول هست بعد میدونید ک کلاس اولی باید ۸ونیم صبح مدرسه باشه تا ۱۲ ونیم ظهر 

من بچمو اگ روز نخوابونم خیلی کسل هست و بیحال حتی نمیشه درساشو باهاش کار کرد و کاملا بی اشتها و بی حاله شبم ساعت ۹ خابش میگیره ولی ب زور شام اینا میخوره کلا خماره خوابه ..

اگرم ظهر بخوابونم شب نمیخوابه اذیت میکنه 

شما چه میکنید مرسی اگ راه کار خوب بدید

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدازظهر نمیخوابه، شب نه وده میخوابه،مشقاشم سه به بعدمینویسه

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین

چه بچه خواب آلویی😉

بچه من باید 7 بیدار بشه برای مدرسه

در طول روزم اصلا خوابش نمی گیره

شبم با هزار بار گفتن و دعوا و.... حدود 11 می خوابه

آرزوم بود حداقل الان که اینقدر زود پا میشه شب 9 بخوابه بی دردسر

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

پسر منم کلاس اول هس یه ربع به هشت باید مدرسه باشه تا ساعت 1،روزا کوتاهه نمیذارم بخوابه با درس و بازی با خواهرش سرگرم میشه شبم ساعت 8 به بعد می خوابونم 

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است ،با دوستان مروت با دشمنان مدارا

نمی دونم مگر خون بچه های تهرانی رنگینتره که 8و نیم مدرسه باید باشن

بچه ما 7 و 45 دقیقه باید مدرسه باشه تا 12و 35

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

ببین بعد از ناهارش فقط فقط 2 ساعت بخوابه مثلا ساعت 1 تا 3 بخوابه حالا یک ساعتم خوبه قشنگ خستگیش درمیاد بهتر میتونه درس بخونه

وقتی میخوای بخوابونیش خودتم بغلش بخواب که فکر کنه شما هم میخوای بخوابی بعد براش یه چایی کیک آماده کن وقتی بیدارشد بخوره و سرحال بشه