2777
2789
عنوان

اونایی ک تجربه طلاق دارن بیان

266 بازدید | 16 پست

خواهرم خونه مونه بعد شوهرش اومد شناسنامه و کارت ملی خواهرمو گرف رف دادگاه

هردو طلاق میخان 

بعد قراره چی بشه کی طلاق میگیرن؟ و اینم بگم خواهرم حق طلاق نداره و شوهرش برا طلاق اقدام کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون شوهرش اقدام کرده  اول باید حقشو کامل بده  

خواهرت بگه من طلاق نمیخوام زندگی میخوام 

اینطوری  حق طلاقو میگیره راحت 

یعنی ازدواج دیگم بکنه میتونه حقشوازش بگیره هی

توافقی میشه دیگه ٫ولی خواهرت بگه من مهریمو میخام 

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرسیدند : چگونه میان شلوغی اورا یافتی ؟                              گفت :کدام شلوغی؟                                                           من غیر از او کسی را ندیدم ….🥺♥️🫂
ینی همون هفته نمیشه طلاق گرف؟ 

نه بابا باید چندین جلسه مشاوره دادگاهیو بگذرونن کم کم خیلی زود راه بیفته کارشون شیش ماه طول میکشه چون شوهرشم راضیه اذیت نمیکنه زود تموم میشه

ینی همون هفته نمیشه طلاق گرف؟ 

طلاق توافقی تو شهر های کوچیک ک پروندع طلاق کم باشع یعنی تعداد متقاضی برا طلاق کم باشع نهایتا دو هفتع ای طلاق میگیرن البتع طلاق توافقی

برا من که یک هفته هم نشد

چرامشکلشون چیه به این زودی

خواهرم بچه دار نمیشه 11ساله متاهلن و در اقدامن  و نشد میتونه با ivf حامله بشه ولی دیگ ناامیدن فکر میکنن نتیجه نمیده

تفاهم هم ندارن همیشه دعوا میکنن