2777
2789
اره واقعا، دهن مردم هیچوقت بسته نمیشه

پس نباید اهمیت داد من‌یکی دیگه از دختر خاله هام زایید بعد از اون یکی دختر خالم بعد بچش انقدددد سفید بود تمام رگایه زیر پوستش معلوم بود چون دختر خالم مثه برفه انقد اون یکی دخترخالمو خالم اذیتش کردن کا حتما یه مشکلی داره شاید بیستا دکتر بردش اخر سر تا دوسه سال با اونا رفتو امد نکرد انقد با حرفاشون اذیتش میکردن ...نمیدونم چه سودی میبرن که اینور میکنن ...به خودش میگفتن چاق شدی فلان شدی دماغت انقد ورم کردم نمیدونم قیافت چجور شده چرا باسنت بزرگ شده چرا شکم داری...نمیدونم فازشون چی بود 

اصلن ربطی ب ژنتیک نداره  بچه های مادرهای لاغر اتفاقا تپلی میشن  دنیا اومدنی همه ۳ونیم ب ب ...

جدی؟ من خودم وقتی ده دنیا اومدم لاغر بودم ولی بعد تپل شدم شوهرمم میگه هیچوقت تپل نبوده و لاغر بوده خودمم۶۷کیلوم 😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا فکر تپلی و اینا نبودم از بس ویار داشتم از اول بارداری فقط غذام میوه بود. انقدر میوه میخوردم که نگو کیلو کیلو😁مغریجاتم میخوردم. پسرم دنیا اومد۴کیلو و۱۰گرم بود😍قرمز و گرد بود عین هلو😂😂😂 الان نزدیک۲سالش لاغر شده اما

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

میگم نمیشه  ولی اگر بچه متوسط باشه بهتره بعد تپلش کنی😂 چون باعث‌ زایمان سخت میشه چه طبیعی چه ...

ميدوني حتي بخاطر وزنش گذاشتن توي دستگاه چون بچه با وزن زياد مستعد تشنج هست

مادران ديابت بارداري بچه هاي با وزن بالا بدنيا ميارن

توي فاميل ما دو گروه هستيم يه تعداد بدون ديابت بارداري نوزتد با وزن معمولي بدنيا مياريم يه تعداد هم با ديابت بارداري نوزادن پر وزن

بچه دختر خالم ٤ كيلو و ٦٠٠ گرم بود

نوه هاي خاله بزرگم اكثرا بالاي ٤ كيلو بدنيا ميان

تماما بچه هايي كه با وزن بالاي ٤ كيلو بدنيا اومدن بچه هاي از لحاظ حركتي كُند ترن

بچه هايي با وزن نرمال همه شون الان قد و وزنشون بهتر و فرزترن 

جدی؟ من خودم وقتی ده دنیا اومدم لاغر بودم ولی بعد تپل شدم شوهرمم میگه هیچوقت تپل نبوده و لاغر بوده خ ...

من ۵۰ کیلوام  پسرم دنیا اومدنی ۴ کیلو بود 😁🤚

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 
به من احتمال سزارین دادن گفتن بارداری پر خطر داری۱۷سالته و فشار و وزنتم کمه احتمالا سزارین شم  

آها خب اگر سزارینی و وزنت کمه اشکال نداره خوش به حالت تا میتونی بخور البته تا جایی که چاق نشی دیگه مخصوصا ۳ ماه آخر بچه خیلییی بیشتر وزن میگیره گوشت و ماهی و آجیل و شیر عالیه تا میتونی بخور

ممنون میشم برای انجام شدن نیت خیری که دارم صلوات بفرستید♥️
ميدوني حتي بخاطر وزنش گذاشتن توي دستگاه چون بچه با وزن زياد مستعد تشنج هست مادران ديابت بارداري بچه ...

آره در مورد دیابت بارداری شنیدم 

ولی خیلی خوردنی میشنا فکر کن بچه تازه به دنیا اومده ۴ کیلو و نیم😂😍😍😍

ممنون میشم برای انجام شدن نیت خیری که دارم صلوات بفرستید♥️
بیشتر باید پروتئین مصرف کنی دوسه هفته آخر روزی دوتا تخم مرغ آپز بدون نون بخور آلو قیصی با خودت داشته ...

پس میگن جگر توی بارداری خ ضرر داره که

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود
آها خب اگر سزارینی و وزنت کمه اشکال نداره خوش به حالت تا میتونی بخور البته تا جایی که چاق نشی دیگه م ...

از نظر خودم وزنم کم نیس ولی تو بهداشت گفتن کمه منم وزنمو زیاد کردم شدم۶۷ 😶

پس نباید اهمیت داد من‌یکی دیگه از دختر خاله هام زایید بعد از اون یکی دختر خالم بعد بچش انقدددد سفید ...

فازشون اینه که آزارت بدن، جز این هدفی ندارن

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت