2777
2789

اصلن ربطی ب ژنتیک نداره 

بچه های مادرهای لاغر اتفاقا تپلی میشن  دنیا اومدنی همه ۳ونیم ب بالا ۴ 

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 
من پسرم با وزن ۳ و ۴۵۰ به دنیا اومد، تا سه هفته سایز صفر تنش میکردم سایز صفر انگار خیلی هم کوچیک نی ...

من همه ی لباس هارو سایز یک گرفتم

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفه بقیرو باید بگیری به کتفت چون تو کار و همه چیز بقیه دخالت میکنن من دختر خالم دوتا پسراش از تپلی ...

اره واقعا، دهن مردم هیچوقت بسته نمیشه

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
راستی برای زایمان هم سخت تر میشه اگر تپل باشه هم طبیعی هم سزارین شاید نیاز شه شکمت رو بیشتر برش بزنن

به من احتمال سزارین دادن گفتن بارداری پر خطر داری۱۷سالته و فشار و وزنتم کمه احتمالا سزارین شم  

چرا صفر هم اولش بدرد ميخوره من تا دو هفته سايز صفر تنش ميكردم 

آخه تو دخترام استفاده نشد گفتم شاید تو این هم احتیاج نشه ولی باید حداقل دودست صفر بگیرم

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.
نه بابا سزارين چهار كيلو رو نميشه طبيعي زايمان كرد كه

میگم نمیشه 

ولی اگر بچه متوسط باشه بهتره بعد تپلش کنی😂 چون باعث‌ زایمان سخت میشه چه طبیعی چه سزارین 

ممنون میشم برای انجام شدن نیت خیری که دارم صلوات بفرستید♥️

زير چهار كيلو بزايي ميگن ريز هست😅

جدي ميگما

بعدش همه يادشون ميره

جالب ترين اينكه اطرافم خيلي ديدم قد و وزن تولد بچه هاشون رو اكثرا بعدا دروغ ميگن

دو سه سانت ميذارن روي قد چند صد گرم هم روي وزن 

بیشتر باید پروتئین مصرف کنی دوسه هفته آخر روزی دوتا تخم مرغ آپز بدون نون بخور آلو قیصی با خودت داشته باش هر موقع کمی احساس ضعف کردی بخور جیگر گوسفند و گوشت گوسفند استفاده کن خیلی تاثیر داره

میشه یه صلوات برام بفرستی ک کارامون روبراه بشه🙏ان شاءالله هر چی از خدا میخوای بهت بده❤️