2777
2789
عنوان

اوناییکه تجربه بچه داری دارن تروخدا بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 55 پست
از من ۴ ماه و نیمشه خیلی لق میزنه.درس نمیتونخ  .کارم شده گریه بخدا

ماساژش بده . به جای گریه کار کن روی تکاملش‌. گریه نداره فقط باید کار کنید. بزن نت برای گردن گرفتن بچه چه ورزش هایی میشه انجام داد.‌البته از یه دکتر اطفال دلسوز با اطلاعات به روز بپرسی بهتره

من که دیگه رد دادم بچه من شیرخشکیه هی درست میکنم نمیخوره میریزمش الان ۴ماهه کارم شده گریه تو خواب &n ...

بچه من انقد از سینم اویزون بود خستم میکرد جرئت نمیکردیم جایی بریم بسکه شیر میخاست.اصن یهو در عرض ی روز از این رو به اون رو شد.شیر نخورد دیگه تو ماشین اصن نمیمونه خوابش میاد نمیخابه باید بیایم خونه بخابونیمش.پدرم دراومده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خوبه که نگران نباش. دختره؟ چند بوده وزن تولد و دوماه و چهارماه؟ و قدش؟ 

دختره.۳و۲۰۰ بدنیا اومد الان حدود ۶و ۳۰۰ بود.اصن ادرار نمیکنه زیاد از این میترسم.

بچه من انقد از سینم اویزون بود خستم میکرد جرئت نمیکردیم جایی بریم بسکه شیر میخاست.اصن یهو در عرض ی ر ...

صد درصد رفلاکسه. چون اوج رفلاکس توی ۳ و ۴ ماهگیه که بچه برای شیرخوردن اذیت میکنه. پیش یه دکتر خوب ببر

ماساژش بده . به جای گریه کار کن روی تکاملش‌. گریه نداره فقط باید کار کنید. بزن نت برای گردن گرفتن بچ ...

چیکارکنم بخدا موندم.میگن دمر بزارش .وقتی میزارمش شروع میکنه گریه کردن.میترسم ببرمش دکتر بگه یه چیزیش هست

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

استرس نداشته باش تازه میخان شروع کنن نگه دارن زمان میبره

والا هم سناش همه گردن گرفتن کامل

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

دختره.۳و۲۰۰ بدنیا اومد الان حدود ۶و ۳۰۰ بود.اصن ادرار نمیکنه زیاد از این میترسم.

وزن گیریش خیلی خوبه نگران نباش اصلا. تا سه روز بعد واکسن کم اشتهایی طبیعیه بعد درست میشه. شیرت هم خوبه هر دوساعت یک بار بخوره کافیه براش. هرچی بزرگتر میشن شیر مقوی تر میشه و بیشتر سیر نگهشون میداره و کم کم بدنشون داره آماده میشه واسه غذای کمکی. ببرید یه دکتر خوب احتمالا پیشنهاد بده غذای کمکی رو شروع کنی از همین ماه

اگ ادرار نیمکنه خب گشنه میمونه ‌. نیمکنه دیگ . باید روزی ۶ بار عوضش کنی . 

راستی یکم شیرتو مزه کن شاید طعمش بد شده

دوستای گلم بهتون  دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش  میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه   
چیکارکنم بخدا موندم.میگن دمر بزارش .وقتی میزارمش شروع میکنه گریه کردن.میترسم ببرمش دکتر بگه یه چیزیش ...

نه هیچیش نیست فقط باید جدول تکامل رو داشته باشی بدونی باید چه کارهایی بکنی که تکاملش عقب نیفته. مثلا برای گردن گرفتن قدیما بدون اطلاعات عملی یه حرکتی میکردن دستای بچه رو میگرفتن میگفتن یاعلی پاشو این خودش یه ورزشه واسه گردن گرفتن. دمر خوابوندنم مهمه حتما روزی حداقل دو تا سه بار بخوابون و با اسباب بازیای مختلف جلوش. خودتم جلوش باش. گریه هم کرد تا ۱۰ دقیقه حداقل آرومش کن درهمون حالت بمونه. همه بدنش رو کمرش رو مرتب ماساژ بده عضلاتش قوی بشه

نه هیچیش نیست فقط باید جدول تکامل رو داشته باشی بدونی باید چه کارهایی بکنی که تکاملش عقب نیفته. مثلا ...

ممنون خاهرم.تشکر از راهنمایت

والا هم سناش همه گردن گرفتن کامل

اصلا بچتو مقایسه نکن.ببین من دوتا خواهرشکهرام بچه هاشون باهم بود یکیشون زود گردن گرفت یکیشون خیلی دیر یکیشون زود راه رفت اونیکی خیلی دیر

وزن گیریش خیلی خوبه نگران نباش اصلا. تا سه روز بعد واکسن کم اشتهایی طبیعیه بعد درست میشه. شیرت هم خو ...

دکتر خودشم گفت بخاطر اب دهانشه شیر تو بیداری نمیخوره.خودم نگاه کردم اب دهانشو قورت نمیده نگه میداره یا میریزه یا هی میپره گلوش.دکترشم گفت ۴ماه و نیم کم کمشروع میکنیم غذا کمکیو رفلاکس نداره.اما خودم حس میکنم داره.ی وقتا انگار برمیگرده تو گلوش یا ی وقتا شیر بالا میاره