2777
2789
عنوان

اوناییکه تجربه بچه داری دارن تروخدا بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1139 بازدید | 55 پست

ببین نصف اینو صبحا قبل شیر دادن با یه قاشق آب هم بزن بهش بده...نیم ساعت بعد بهش شیر بده

منم دخترم چهار ماهش رفلاکس داره بااین خیلی بهتره شیر خشک اپتامیل میدادم ابکی بود همشو بالا میآورد شما جهت اطمینان ببلاک ای آر بگیر مخصوص رفلاکسی هاست غلیظه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا که جمع مادرا هست دختر من چهار ماهش خیلی انگشتاشو دهنش میزاره گاز میگیره البته بخاطر اینه لثه های اذیته بخاطر دندون...حالا بگذریم وقتی شیر بهش میدم سینم که دهنشه همش دستشو میاره که دستشو بزارع دهنش میک بزنه گاهی از بغل سینم میزاره دهنش بعد جداش میکنم دوباره سینه میدم چرا اینجوریه بنظرتون

حالا که جمع مادرا هست دختر من چهار ماهش خیلی انگشتاشو دهنش میزاره گاز میگیره البته بخاطر اینه لثه ها ...

دختر منم همش دستش تو دهنشه ی وقتا با حرص دوتا دستشو میکنه دهنش.

رفلاکسه عزیزم....شیرخشک ببلاک ar بده

چمیدونم والا شیر خشک نان قبلا میخورد ی مدت ندادم الان اصلا تو دهنش میریزم بدش میاد.حالا از امروز حتی قطره هاشم با قطره چکون میدن انگار بدش میاد قورت نمیده ب زور قورت میده

حالا که جمع مادرا هست دختر من چهار ماهش خیلی انگشتاشو دهنش میزاره گاز میگیره البته بخاطر اینه لثه ها ...

اینم بخاطر رفلاکسه دختر منم‌همینطوره. البته جزء تکاملشونم هست اما رفلاکسی ها بیشتر اینکارو میکنن

دکتر خودشم گفت بخاطر اب دهانشه شیر تو بیداری نمیخوره.خودم نگاه کردم اب دهانشو قورت نمیده نگه میداره ...

آب دهانشم عوارض رفلاکسه. نمیدونم چرا دکترش اصرار داشته رفلاکس نیست. ولی شما دیگه از مرحله دارو دادن گذشتی چون هم وزن گیری داشته هم اینکه شیربالا نمیاورده یا محدود بوده مهم وزن گیریش بوده.‌پس این اس امپرازول اینا اصلا برای بچه شما لازم نیست. همون که غذای کمکی شروع کنی و بعدشم وقتی بشینن دیگه درست میشه. و تا یکسالگی از بین‌میره به مرور

آب دهانشم عوارض رفلاکسه. نمیدونم چرا دکترش اصرار داشته رفلاکس نیست. ولی شما دیگه از مرحله دارو دادن ...

تا یکسالگی که من دق میکنم.بچم اصلا پوشکش زیاد خیس نمیشه نم داره دارم دیوونه میشم

تا یکسالگی که من دق میکنم.بچم اصلا پوشکش زیاد خیس نمیشه نم داره دارم دیوونه میشم

رفلاکسش رو گفتم نه خشکی پوشکش. خشکی پوشکش و شیر نخوردنش مال واکسن ۴ ماهگیه. درست میشه بعدشم دیگه غذای کمکی شروع میشه غصه نخور