2777
2789
عنوان

اوناییکه تجربه بچه داری دارن تروخدا بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1136 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماره و ادرس ازش داری بدی بهم

اين ادرس:

خیابان پیروزی - روبروی خیابان پنجم نیروی هوایی - مجتمع نسیم - طبقه اول - واحد 4

اينم شماره:77466600 

دختر منو داشتن به معناي واقعي ميكشتن دكتر نجاتش داد الان سالهاست من دخترمو ميبرم

اصلا.حتی بیداره بهش شیر میدم دوتا میک میزنه یهو اونطرفو نگاه میکنه یا ب من نگاه میکنه میخنده.مشکل خا ...

بنظرم بخاطر واکسنشه بازم برو پیش متخصص من بچه خواهرم واکسنش که میزدن اصلا شیر نمیخورد 

لعنت به طرزفکرایی که باعث مرگ دوتا جوون بیگناه شد🩵
شیر خودمو میخوره کلا.فقط تو خواب

ببخشید نوزاد شما گردن میگیره؟

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

ای خواهر من چی بگم که بچه م از ۴ماهگی تا الان که تو ۹ماهه فقط تو خواب شیر میخوره جیگرم خونه کارم فقط ...

بخدا منم همینطور.قبلا همش زیر سینه بود الان به زور تو خواب ۵دقیقه میخوره.شیر خشک دادم بهش گفتم اصن شیر خودمم نخورد نخورد لااقل اینو بخوره ک ااینم نخورد

بخدا منم همینطور.قبلا همش زیر سینه بود الان به زور تو خواب ۵دقیقه میخوره.شیر خشک دادم بهش گفتم اصن ش ...

وزن گیریش چطوره؟ اگه وزن میگیره یعنی همون تو خواب کافیه براش. تقریبا هرچند ساعت یک بار شیر میخوره؟

کم و بیش

از من ۴ ماه و نیمشه خیلی لق میزنه.درس نمیتونخ  .کارم شده گریه بخدا 

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

بخدا منم همینطور.قبلا همش زیر سینه بود الان به زور تو خواب ۵دقیقه میخوره.شیر خشک دادم بهش گفتم اصن ش ...

من که دیگه رد دادم بچه من شیرخشکیه هی درست میکنم نمیخوره میریزمش الان ۴ماهه کارم شده گریه تو خواب  مگر که عمیق باشه شیر بخوره

خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش
وزن گیریش چطوره؟ اگه وزن میگیره یعنی همون تو خواب کافیه براش. تقریبا هرچند ساعت یک بار شیر میخوره؟

دکتر میگفت خوبه دیروزم بهداشت واکسن زد طبق نمودار بود.من همش سعی میکنم بخابونم بهش شیر بدم شاید دو ساعت ی بار در حد ۵ یا ۱۰ دقیقه.اگه ندم اصلا نمیخوره

دکتر میگفت خوبه دیروزم بهداشت واکسن زد طبق نمودار بود.من همش سعی میکنم بخابونم بهش شیر بدم شاید دو س ...

اگه خوبه که نگران نباش. دختره؟ چند بوده وزن تولد و دوماه و چهارماه؟ و قدش؟