2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال همه نیست الان سرچ کردم نوشته دریچه آئورت باید سه لتی باشه

اول این که آئورت دریچه ای لختی دار نداره مثل کاسست 

اگه منظورت دریچه محوطه ایه که آیورت توشه حتما باید دولختی باشه

سلام منم دریچه قلب دولتی دارم و اینکه خطرناک نیست ولی سن پنجاه سالگی باید دریچه جدید بزاریم

دریچه آئورت شما دو لتی  هست؟ قرص میخورین؟ اگه بله از چند سالگی؟دکتر ملاحظاتی را  نگفته رعایت کنین؟

دریچه آئورت شما دو لتی  هست؟ قرص میخورین؟ اگه بله از چند سالگی؟دکتر ملاحظاتی را  نگفته رعا ...

منم دریچه آئورت دولتی دارم این بیماری مادرزادی هست. یکی از علائمش تنگی نفس هست درحین فعالیت 

سلام منم دریچه قلب دولتی دارم و اینکه خطرناک نیست ولی سن پنجاه سالگی باید دریچه جدید بزاریم

به سن ربطی نداره به میزان تنگی دریچه مربوط میشه باید قزصایی که دکتر میده رو مصرف کنیم و تحت نظر دکتر باشیم تا تنگی شدید نشه

منم دریچه آئورت دولتی دارم این بیماری مادرزادی هست. یکی از علائمش تنگی نفس هست درحین فعالیت 

توروخدامیتونم باهاتون حرف بزنم پسرم 3سالشه فهمیدم ک دریچه ائورتش 2تاس حالم خیلی بده دارم دق میکنم میخوام باهاتون حرف بزنم توروخدا

توروخداپسرمنم اینجوریه میتونم باهاتون حرف بزنم یه شماره ای یه چیزی من حالم بده توروخدا