2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی؟

قلب چهار تا حفره داره

دوتا بالاییا اسمشون دهلیزه

دوتا پایینیا بطن

دریچه بین دهلیز چپ و بطن چپ دریچه دولختی بین اسم دیگشم میتراله

دریچه بین دهلیز راست و بطن راستم دریچه سه لختی

شما دارید میگید اونجایی که آئورت هست به جای این که سه لختی باشه دو لختیه

خب مال همه هست

اما اگه اونجایی که سرخرگ ششی خارج میشه درچه بالاش دولختی باشه بله بیماریه

یعنی چی؟

ببین عزیزم قلب دو قسمت داره چپ و راست

آئورت از قسمت چپ قلب که دریچه اش میترال/دولختی هست خون میگیره

و خود آئورت دریچه سینی داره نه دریچه دولختی و سه لختی

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

همه تجربیا😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤣

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

حالا کاش موفقم میشدیم😂😂😂😂😂❤️‍🩹

علیرغم اینکه درسم خیلی خوب بود ولی علاقه ای بهش نداشتم کلا؛آخر سرهم رفتم سمت رشته موردعلاقم🤣

علیرغم اینکه درسم خیلی خوب بود ولی علاقه ای بهش نداشتم کلا؛آخر سرهم رفتم سمت رشته موردعلاقم🤣

چشد نفهمیدم😂😂😂😂

ریاضی رفتی؟

من امسال دام میوردم اونم دکتر بود به خدا میتونستم بنویسم دکتررررممممممم😂😂😂😂😂🧔🏻‍♀️

چشد نفهمیدم😂😂😂😂 ریاضی رفتی؟ من امسال دام میوردم اونم دکتر بود به خدا میتونستم بنویسم دکتررر ...

نه روانشناسی میخونم 

کارخوبی کردی نرفتی رشته جالبی نیست دامپزشکی

ایشالا امسال رشته موردعلاقت رو قبول بشی❤😍

آزاد؟ فدااااااتتتتتت

آره کنکور انسانی ندادم بتونم دولتی برم

البته دانشگاه دولتی شهرمونم روانشناسی نداشت نه سال قبل نه امسال

😘❤

قلب چهار تا حفره داره دوتا بالاییا اسمشون دهلیزه دوتا پایینیا بطن دریچه بین دهلیز چپ و بطن چپ دری ...

من که سر درنمیارم فقط میدونم دکتر به دوستم گفته دریچه آئورت بچت به جای سه لت دولت داره و دارو براش داده اونم نگران بود

موفق باشی  روانی بشیم بیایم پیشت😂😂😂😂😂🧔🏻‍♀️😬

قربونت

خدانکنه🤣🤣🤣ایشالا برای مشاوره های قبل ازدواج🤣