2777
2789
عنوان

سرنوشت دوستم خیلی عجیب غریبه دلم براش ریشه

| مشاهده متن کامل بحث + 222855 بازدید | 562 پست
عزیزم باید کلی ارومش کنم باهاش حرف بزنم گذر زمان آرومش کنه تا بشه برشون گردوند

خاسته شوهرش ادب بشه دیگه،شده ،،بسته

بچهاش مثه خودش افسرده میشن،زحماتش به،بادمیره

بره،مشاوره،،روانپزشک

باشوهرو،سردشده 

یک مدت باهم رفت وآمدکنن شاید نظرش عوض شه

اینطوری فقط دشمن،شادشده،چی،فایده

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

اسی اومدی یچی بگی و بریااا

. خلق . نشدیم که . خلق . و راضی کنیم .                                                                                 دست دو نفر✨.                   ‌.                                        قد من نیستی با قد بلند به ،قران😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی عزیزم.اینقدر دلش شکسته که هنوز کنار نیومده با کار شوهرش.ای کاش قبول میکرد زندگیش رو دوباره برگرد ...

بخدا کلی باهاش حرف میزنم 

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

عزیزم خیلی متاسف هستم بابت این مسئله 

اما اگه دوستت افسردگی داره اول باید اونو درمان کنه 

اینطوری بهتر می‌تونه تصمیم بگیره 

ببین یه خانمی بوده می‌گفت وقایعی برام اتفاق افتاد که افسردگی شدید گرفتم طوری که همش میخواستم گریه کنم خواهرش از این الله مهمی سوال می‌کنند بهشون میگن آیه نور در سوره نور را یعنی ایه الله نورالسماوات والارض .... فکر کنم آیه سی یا سی ویک سوره نور را به مدت چهل روز بخونند. 

بعد ها خودم فهمیدم این آیه شریفه قلب رو جلا میده قلب رو روشن می‌کنه قلب رو نورانی می‌کنه و تاریکی و افسردگی و ...رو می‌بره ...خیلی خیلیییییییی خیلیییییییی خواص دیگه هم داره 

اون خانم هم می‌گفت از این رو به اون رو شدم وحالاتم کم کم خوب شد .

اما باز شنیدم باید مداومت کرد 

خیلی زیاد حتی برابعضی باید یکسال یا چندسال این آیه رو خوند 

کلا این رو بدانید قرآن شفای کرده‌است که در سینه هاست.

قرآن خود داروخانه هست فقط باید بدونی چطوری استفاده کنی.

راهنمای بیشتر خواستی من ارجاعت میدهم به ایت الله خوبی

خدایا چنان کن سرانجام کارتوخشنودباشی ومارستگار
امیدوارم دعات در حقم مستجاب بشه .اگه بدونی چی هستن ...بخدا قسم تو هیچی با من قابل مقایسه نیستن بعد ب ...

انشالله که خدا غم دلتو به شادی تبدیل کنه

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

چندسال ازطلاقش گذشته؟ شاغله؟ خاهرای عجوزش چکارمیکنن باارث باباشون خرکیفن؟

یک سال و خورده ای رسما طلاق گرفتن 

نه شاغل نیست

دقیقا کلی بریز بپاش دارن و کلا هرزگی‌ میکنن 

این خواهر بین اینا مثل جواهر بود 

اما بختش و شانسش افتضاح بود

دقیقا برای همین نوشتم داستان زندگیشون برای منی که هر لحظه دارم زندگیشون رو میبینم باور نکردنی و عجیب ...

ب دوستت بگو بچه ها به پدر مادر نیاز دارن نمیشه جدا جدا پدر مادر زندکی کنن اگه بچه هاتو دوست داری آینده شون برات مهمه برگرد کلا خط ها عوض کنن برن جای دیگه 

شما نتونستی کاری باراشون بکنی؟مثلا مرده رو قانع کنی که از بچگی با ستاره بودی و اون هیچ رابطه ای نداش ...

والا خواهر من خودم بدجوری گرفتارم شوهرم بد دله نمیتونم برم با شوهر اون حرف بزنم 

من اوضاع خودم نابسامانه از سمت شوهرم 

خدا کمکش کنه،شما و همسرت شوهره دوستت رو به حال خودش نزارید،بدید گردنش که تا بی نهایت تلاش کنه تا دل ...

توکل بر خدا عزیزم 

من بخدا دارم باهاش صحبت میکنم قانعش کنم 

انشالله درست بشه بینشون 

من از خدامه 

زمان درست میکنه بچه ها مدرسه برن شاید بهم برگردن 

من اینجوری دلم روشنه

شما نتونستی کاری باراشون بکنی؟مثلا مرده رو قانع کنی که از بچگی با ستاره بودی و اون هیچ رابطه ای نداش ...

من با خواهرش صحبت کردم 

بهش گفتم چرا این تهمتو به خواهر خودت زدی!!!!!

میگفت مگه چی گفتم 

اون از اول بی غیرت بود خودش رفته بخاطر حرف من نبوده به من چه!!!!!

انقدر عوضیه انگار تخمش از حروم گرفته شده این خواهرش

عزیزم خیلی متاسف هستم بابت این مسئله اما اگه دوستت افسردگی داره اول باید اونو درمان کنه اینطوری بهتر ...

عزیزم ممنونم

اسی نویسنده کارای اصغر فرهادی شوپایان بازهمچیییین گفتی اتفاقایی افتاده براش که برای هیچکس نیوفتاده م ...

آخه من تو جریان زندگیش هستم 

خیلی زمین خورده من که با جزییات نگفتم 

۹۰ درصد بدبختیای زندگیش بخاطر این دو تا عوضی بوده از بعد از مرگ پدر مادرش 

شوهر دوستمم ستاره و بچه هارو ول میکنه میره بعد از یه مدت هم دادخواست طلاق میده یک سال دور بودنبعد دا ...

واااااااا چه اسکول بوده بخاطر حرف یک روانی که معلوم بود دروغ میگه می‌زاره می ره  این همه ستاره قسم خورد و فلان پس چییییی😐😐🔪

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️