2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه هربار بعد از کار درش رو باز نمیذاشتی تا خشک بشه کپک سیاه زده ، باید حسابی با اسکاچ و تایپ بسازی تا تمیز بشه ، 

از این به بعد هم بعد از کار درش رو باز بذار که کپک‌نزنه 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

معمولا داخل ماشین لباسشویی باکتری و آلودگی های زیادی وجود دارد بنابراین بسیار مهم است که هر سه ماه یکبار داخل آن را تمیز کنید. البته روش های مختلفی برای این کار وجود دارد اما راحت ترین آن، انداختن یک عدد قرص ماشین ظرفشویی داخل کابین لباسشویی است. باید اجازه دهید که ماشین لباسشویی با آب گرم بچرخد. این روش بسیار سودمند است و به راحتی داخل آن را تمیز می کند و بقایای به جا مانده از آلودگی لباس را از بین می برد

قسمتی که پودر میریزی رو دربیار بشور. 

داخل لباسشویی هم سرکه و جوش شیرین بریز بذار چند دقیقه خالی کار کنه. 

لاستیک دورش (قسمتی که در لباسشویی بسته میشه) تمیز کن. خیلی وقتا کثیفی اونجا جمع میشه و بو میگیره. 

توی آپارات سرچ کن، شاید بتونی فیلمی از تمیز کردن لباسشویی پیدا کنی.

نصف استکان جوش شیرین با یه لیوان سرکه سفید بریز تو چاپودریش با آب ۹۰ درجه بزار خالی کار کنه بعد با یه دستمال نخی به درد نخور تمام درزها و لای لاستیکها و دور درشو پاک کن دستمالو بنداز دور 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
نه هربار باز میذارم گاهی هم همین طور بازش میذارم

دور واشرش رو نگاه کن ببین کپک نزده 

اون مخزن بالا که جای تاید و مایع هست رو هم در بیار بشور 

اگه کپک داره تمیز کن بعد هم مواد شوینده بریز توش بذار خالی کار کنه 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞