2777
2789
عنوان

لطفا سوالمو هم آقایون جواب بدن هم خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چیز تموم شده

پیگیرش نباش

🎀:°•❀°━━━━┓                                                                     𝗧𝗛𝗘 𝗟𝗜𝗧𝗧𝗟𝗘 𝗣𝗥𝗜𝗡𝗖𝗘👼:ɪ'ᴠᴇ ʜᴇᴀʀᴅ ᴛʜᴀᴛ ʜᴜᴍᴀɴ ᴀʀᴇ ɴɪᴄᴇ ᴊᴜsᴛғʀᴏᴍ ᴀ ʟᴏɴɢ ᴅɪsᴛᴀɴᴄᴇ, ʜᴏᴡ ʟᴏɴɢ?𝗧𝗛𝗘 𝗙𝗢𝗫🦊: sᴏ ʟᴏɴɢ ᴛʜᴀᴛ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ɴᴏ ᴍᴏʀᴇ sᴇᴇ ᴇᴍ.                                                       ┗━━━━°❀•°:🎀.                                                      I ʟᴀᴜɢʜ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴛᴏ ᴍᴀᴋᴇ ᴛʜᴇ ᴡᴏʀʟᴅ ᴄʀʏ🙂
اگه دوستش نداری ن

اگه بگم نه دروغ گفتم پریشب خواب دیدم اومده پیشم دستمو گرفت رفتیم بیرون انقد بهم محبت کردو نازمو کشید که گفتم خدایا چی میشه همیشه همینجوری باشه که همون روز دیدم اینو پست کرده

آنفالو کن، شماره‌شو هم پاک کن که نبینی. بذار اونم برای در و دیوار پست بذاره. چرا برات مهمه که چی میگ ...

هنوز ته دلم دوسش دارم اونم همینطور ما مجبور به طلاق شدیم خواسته هیچ کدوممون نبود

شاید با یه نفر دیگه رابطه داره  منظورش شما نیستی

رتبطه داشت ولی در حد فراموش کردنه من که اونم کلا بلاکش کرد هنوز نتونستیم همدیگرو کامل فراموش کنیم و هر دومونم اینو خوب میدونیم که عشق اول همدیگه هستیم 

نمیشه یه فرصت دیگ بهم دیگ بدین؟

متاسفانه امکانش نیست همه حرمتا شکسته شده برگردیمم هیچی عوض نمیشه کسی که باعث شد ما جدا شیم هنوزم زندس هنوزم خوشحاله که به هدفش رسیده بی خبر از اینکه ما هنوزم همو دوس داریم هنوزم تو خلوت خودمون به گذشته برمیگردیم میگیم کاش اینطوری نمیشد

زندگی فقط یباره نزار یه چیزایی حسرت بشه

میدونم عزیز چنبار این فرصتو بهش دادم ولی نفر سوم که مادرشه نفوذش از منم بیشتره حتی حاضر شد پسرش بمیره ولی با من زندگی نکنه پسرش تا پای مرگ رفتو برگشت یعنی امسال عید زهر مارش شد حالا اون موقع ام جدا نشده بودیم تو بیمارستانی که کار میکردم اونجا بستری بود به رعیسم گفته بود که بهم زنگ بزنه راضیم کنه برگردم حتی روز طلاقم که رفتیم پیش مشاور اونجام به مشاور گفت تنها دختریه که خودم انتخابش کردمو از ته دلم دوسش دارم منم همین حرفو زدم ولی تا مادزش هست این دوست داشتنا پشیزی نمی ارزه همسر سابقم شخصیت فوق العاده وابسته داره