2777
2789
عنوان

لطفا سوالمو هم آقایون جواب بدن هم خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 39 پست
میدونم عزیز چنبار این فرصتو بهش دادم ولی نفر سوم که مادرشه نفوذش از منم بیشتره حتی حاضر شد پسرش بمیر ...

بنظرم مشکل شما رو میشه با یه مشاور یا روانشناس خوب حل کرد 

حالا بازم میل خودته ولی عشق چیز کمی نیست ک بخوای اینجوری بزاری ب خاطر یه آدم بد از بین بره 

💖
بنظرم مشکل شما رو میشه با یه مشاور یا روانشناس خوب حل کرد  حالا بازم میل خودته ولی عشق چیز کمی ...

اگه مادرش میذاشت تازه دو جلسه بود رفتیم پیش مشاور همه چی خیلی خوب داشت پیش میرفت شده بود مردی که هر دختری ارزوشه باهاش ازدواج کنه اما تحمل نکردو رفت وکیل گرفتو اقدام به طلاق کرد اونم بعد از تماس مادرش که نمیدونم پشت تلفن چی بهش گفت که انقدر سریع همه کارا رو کرد درست بعده یه هفته که جهازمو آوردم پشیمون شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مادرش میذاشت تازه دو جلسه بود رفتیم پیش مشاور همه چی خیلی خوب داشت پیش میرفت شده بود مردی که هر ...

شاید براش دعا گرفته 

میخوای چله زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس بگیرب شدت مجربه

💖
دلم میخاد بدونم بعده من اون خوشبخت میشه یا من اخه سر هیچیو مجبوری تصمیم گرفت جدا شیم

اینجوری فقط خودت اذیت میشی هیچ پیشرفتیم نداری

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
واخب میتونید رجوع کنید

خونوادم نمیزارن میگن اگه رفتی برا همیشه برو اسم مارم نیار البته اینم بگم چن هفته قبله طلاق نماز حاجت حضرت ابوالفضل رو خوندم ازش خواستم هر چی به صلاحمه همون بشه که این طوری شدش. از این ورم فراموش کردنش کار سختیه. یه وقتایی انقدر دلتنگش میشم که تا چن روز فقط میشینم گریه میکنم. 

روز قبله طلاق دوتامونم حالمون بد بود از استوریاش فهمیدم البته تو پیم دومش تو پیج اولشم الکی سرخوش بود که داشت جدا میشد. من بخشیدمش میدونم دارم حماقت میکنم ولی از یاد بردن کسی که عشقو باهاش لمس کردی غیرممکنه

خونوادم نمیزارن میگن اگه رفتی برا همیشه برو اسم مارم نیار البته اینم بگم چن هفته قبله طلاق نماز حاجت ...

ببین با یه بار نماز حاجت خوندن نمیشه گفت خب حتمن ب صلاحه 

ششم مراحل طلاق و رفته بودین انتظار داشتی کن فیکون بشه اون موقع؟

مشکلتون باید صبر و حوصله وتوکل و توسل حل بشه

💖