2777
2789
عنوان

الان برنجمو دم بدم؟

152 بازدید | 15 پست

بذارم بیرون تا ظهر 

طعمش بد نمیشه؟ چون معمولا همیشه تازه دم میدم

امروز میخوام بخوابم تا ظهر گفتم اگه بد نمیشه و مونده نمیشه الان برنجمو بذارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه میترسم دیر پاشم همسرم کلاس داره امروز زودتر میاد که سریع غذاشو بخوره و بره 

خوب بپز نهایت ظهر گرمش میکنی

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

آخی یادش بخیر منم اون موقعا که بچه نداشتیم میگفتم باید غذا همون لحظه  که از قابلمه دربیاد شوهرم بخوره که به دلش بچسبه...الان غذای سه روز پیشو داغ میکنم میدم بهش😂

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
تجربه ثابت کرده هروقت گفتم میخوابم و خیلی خسته ام اونروز یا تلفن مدام زنگ بخوره یا یکی کارم داشته با ...

اخه من دیشب نخوابیدم اصلا 

بخوابم دیگه بیدار نمیشم😂

آخی یادش بخیر منم اون موقعا که بچه نداشتیم میگفتم باید غذا همون لحظه  که از قابلمه دربیاد شوهرم ...

نه باباا اینجوریم نیستم

خورشتمو دیشب پختم😂 

چون کلاس داره امروز فقط در حد یه ربع بیست دقیقه ظهر وقت داره بیاد خونه نهار بخوره و بره

واسه همین میگم

طعمش عوض نمیشه؟

نه تنها عوض نمیشه یه مرحله هم جلو میافتی 

خانواده شوهرم وقتی جایی باید برن و امکان دیرشدن و برگشت باشه اینجوری برنج میزارن و میان روشن میکنن دم میدن خیلی هم عالی میشه