2777
2789
عنوان

عمل بینی

97 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها من دماغم خیبلی بزرگه جراح خوب که تو تهران طبیعی بتونه کوچیک کنه میشناسین ؟بینی من تقریبا استخونیه

اگه از جراح بینی هم ناراضی بودین ممنون میشم بگین

واییی منم میخام عمل کنم بمنم بگید البته چنتا دکتر رفتم امروزم یجا دیگه میخام برم برا مشاوره،بنظرم باید از نزدیکم باید بری ببینی و از کسایی ک عمل کردن بپرسی راضی هستن یا نه

از دل تاریکی گذشتم، شکستم، جنگیدم،ولی حالا خودم شدم قوی‌ترین نور زندگیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما پیشش انجام دادین؟

دوستام و خودم 

دختر خالم و دخترش

هرکی بینی مارو دید رفت پیشش

اخه میدونی باید راه تنفسی هم خوب باشه بینی کج نباشه بعد عمل 

سوراخ ها تا به تا نباشه بخیه مشخص نباشه

اینا خیلی مهمه 

دوستام و خودم دختر خالم و دخترشهرکی بینی مارو دید رفت پیششاخه میدونی باید راه تنفسی هم خوب باشه بینی ...

بله درسته منم برا نتیجه بعد عمل استرس دارم تا الان ۳ تا دکتر رفتم برا مشاوره،امروزم میخام برم،بعد ایشون هزینه عملش بالاس؟

بله درسته منم برا نتیجه بعد عمل استرس دارم تا الان ۳ تا دکتر رفتم برا مشاوره،امروزم میخام برم،بعد ای ...

الان فکر کنم بالا باشه

ولی پنج سال پیش دوستم رفت حدود ۳۵ میلیون داد

البته با کلی تخفیف گفت ندارم دکتر 

گفته بود خواستگار دارم با این دماغ اعتماد به نفس ندارم 😅

دکتر هم تخفیف داده بود

به نظرم یه مشاور برو 

بعدا ها نگی کاش میرفتم

الان فکر کنم بالا باشهولی پنج سال پیش دوستم رفت حدود ۳۵ میلیون دادالبته با کلی تخفیف گفت ندارم دکتر ...

اره حتما میرمم

ممنونم ازتتت

بله درسته منم برا نتیجه بعد عمل استرس دارم تا الان ۳ تا دکتر رفتم برا مشاوره،امروزم میخام برم،بعد ای ...

اها راستی رفتی بپرس جشنواره کی میزاره

یه وقتایی جشن واره میزاره تخفیف میده 

دیگه نمی‌دونم کی ها میزاره