2777
2789
عنوان

دوستانی که تا اشپزیشون خوبه بیان

234 بازدید | 25 پست

دوستان پای مرغ گرفتیم برای زانوی مامانم، نشستیم بالا سرش ماتم گرفتیم خیلی چندشه … توروخدا بگید اینارو چطوری بپزیم🤣🤣🤣😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ریختم تو سوپ

یا بریز تو زود پز ۲ساعتی له بشه ابش رو بردار داخل خورشتی که برا مادرت میریزی یه دوتا قاشق قاطیش کن

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

من یه بار خوندم انگار میزاری تو اب بجوشه با هوبج و کرفس اینا بعد از صافی رد میکنی میتونی تو قالب یخ بریزی عصارشو خدا خیرت بده که به فکر مامانتی

دلایل مجرد بودن خیلی زیاد میتونه باشه ، اون احمقی که میگه دختر مجرد بی عرضه ست نتونسته پسر تور کنه و با نیش و کنایه میگه ترشیده ، باید بدونه یه دختر دلایل قانع کننده ای برای ازدواج نکردن تو این شرایط داره ،یکی اینکه اگه شوهرت خیانت کنه قانونا حق بهش داده شده که بگه صیغه کرده ، دوما تنها چیزی که زن در ازای بخشیدن حقوقش بدست میاره مثلا قرار بوده مهریه باشه ، مهریه ای که پنج درصد زنها تونستن بگیرن و خیلی دلایل دیگه ، اینکه مردا پرنسس شدن و نمیتونن نیاز عاطفی یه زن رو برطرف کنن و ... پس قبل از اینکه دهن کثیفتون رو باز کنید فکر کنید 

ناخن‌هشو بگیر با سیر و پیاز برگ‌بو بزار تا میتونه ۶.۷ ساعت بپزه بعدم بریز تو همزن بزار فریزر

دختر من برام گرفت خیلی خوشگل و تمیز بود🤔سفید بدون ناخن

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

ناخوناشو بگیر

بریزش تو زود پز یا جیباس بزار بپذه حسابی.بعد یه استخون سفت داره اونو بگیر و بریزش تو مخلوط کن و ملاقه ملاقه جدا کن بریز تو پاستیک هروقت غذا پختین ازش بریز تو غذا

نصیحت امشب:واسه آدم هایی وقت بذاریدکه پدر و مادرشون واسه تربیتشونوقت گذاشته باشن.

من یه بار خوندم انگار میزاری تو اب بجوشه با هوبج و کرفس اینا بعد از صافی رد میکنی میتونی تو قالب یخ ...

سلامت باشید قربان شما… من الان اون‌ پای اصلی رو هم بدم بخوره؟ عین سوپ درستش میکنم پس

ببخشید خودشو نباید بخوره؟ همون پای اصلی رو؟ یا فقط عصاره؟

راستش من دلم هم میزنه بخورم خیلیا میخورن