بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید
اره یکی دوبار همراهی نکنی جوابه برای همه هم جواب بوده من هرکی دیدم شوهرش ازین عادت ها داشته با همراهی نکردن جواب گرفته بگو مهمان حبیب خداست ولی خب باهام هماهنگ باش
قد170وزن هدف۶۸کیلو وزن اولیه۸۴کیلو بعداز دوهفته فعلا۸۲کیلو من میتونم😎😎 قراره هرماه بعداز وزن کشی وزن جدیدم رو ثبت کنم شمایی ک امضامو میبینی اگر نکته ای داری ب درد لاغری بخوره مرسی میشم برام بگی
فامیل دیر .۶نفرن از دیشب تا حالا از ناراحتی خواب رو چشمام،نرفته
قیمه درست کن بره فقط یه نوع غذا بارداری اوناهم نباید توقع کنند شوهرتم باید ادب بشه درگییر میوه و مخلفات نکن هیچی هم بهش نگو خودش به فکر باشه
نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید
یه بهونه بیار یه بار دل به دلش میدی هرسری اونم یادش میره ایندفعهخرج بزار رو دستش غذاازبیرون بخره ظرف و چیزای پذیرایی ام بزار گردن خودش بشوره بگو کمرم اذیته نمیتونم وایسم سرپا میترسم مشکل برا بچه پیش بیاد وگرنه کیه که نخواد
جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!