2777
2789
عنوان

مهمون دعوت کردن

527 بازدید | 27 پست

خانما شوهرم بدون مشورت بامن هرکاری میکنه الانم مهمون دعوت کرده نه قبلش بم گفت چی داریم تو خونه 

....هیچی باردارم اذیتم .نمیدونم چرا ایطور هر سری میگ باشه از قبل بت میگم ولی بازم،همون،آشه،وهمون،کاسه

راضی هستم از زندگیم تامیتوانم محبت میکنم واز هیچ کس انتظار محبتی ندارم چون که نگاهم به خداست نه آدما .قطعا جواب محبت هایم جایی گم نمی شود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا کیه غریبه نیستن راحت بگیر 

خانوادشن یا دوستاش

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
حالا که خودش مهمون دعوت کرده بگو خودشم بره غذا بیرون بر بگیره برا مهمانها

میگ خودم،کمکت،میدم،ولی من،ناراحتم،چزا،اصلا دلشبرامن نمیشوزه

راضی هستم از زندگیم تامیتوانم محبت میکنم واز هیچ کس انتظار محبتی ندارم چون که نگاهم به خداست نه آدما .قطعا جواب محبت هایم جایی گم نمی شود.

عزیزم یبار ک مهمون دعوت کرد بگو خودمون دعوتیم الکی زنگ بزن خواهری کسی بگو میام خونت بعد ک زنگ زد کنسل کنه متوجه میشه. یا‌وقتایی اینکارو میکنه غذای حاظری از بیرون بگیر

قد170وزن هدف۶۸کیلو وزن اولیه۸۴کیلو بعداز دوهفته فعلا۸۲کیلو من میتونم😎😎 قراره هرماه بعداز وزن کشی وزن جدیدم رو ثبت کنم  شمایی ک امضامو میبینی اگر نکته ای داری ب درد لاغری بخوره مرسی میشم برام بگی
حالا کیه غریبه نیستن راحت بگیر  خانوادشن یا دوستاش

فامیل دیر .۶نفرن از دیشب تا حالا از ناراحتی خواب رو چشمام،نرفته 

اره یکی دوبار همراهی نکنی جوابه برای همه هم جواب بوده من هرکی دیدم شوهرش ازین عادت ها داشته با همراهی نکردن جواب گرفته بگو مهمان حبیب خداست ولی خب باهام هماهنگ باش

قد170وزن هدف۶۸کیلو وزن اولیه۸۴کیلو بعداز دوهفته فعلا۸۲کیلو من میتونم😎😎 قراره هرماه بعداز وزن کشی وزن جدیدم رو ثبت کنم  شمایی ک امضامو میبینی اگر نکته ای داری ب درد لاغری بخوره مرسی میشم برام بگی
به بار همسرم بدون هماهنگي با من با خونوادش قرار بيرون رفتن گذاشت هررررركاري كرد نرفتم ديگه اين كار ...

حالا میگی من چیکار کنم

فامیل دیر .۶نفرن از دیشب تا حالا از ناراحتی خواب رو چشمام،نرفته 

قیمه درست کن بره فقط یه نوع غذا بارداری اوناهم نباید توقع کنند شوهرتم باید ادب بشه درگییر میوه و مخلفات نکن هیچی هم بهش نگو خودش به فکر باشه 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
قیمه درست کن بره فقط یه نوع غذا بارداری اوناهم نباید توقع کنند شوهرتم باید ادب بشه درگییر میوه و مخل ...

بآور میکنی حتی چاقو هم،ندارم .ذغال ندازم. خودمون،کلی ‌کار داشتیم فردا باید برم آزمایش دارم شوهرم انگار نمی‌فهمه واین،عذابم میده

یه بهونه بیار یه بار دل به دلش میدی هرسری اونم یادش میره ایندفعهخرج بزار رو دستش غذاازبیرون بخره ظرف و چیزای پذیرایی ام بزار گردن خودش بشوره بگو کمرم اذیته نمیتونم وایسم سرپا میترسم مشکل برا بچه پیش بیاد وگرنه کیه که نخواد

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
قیمه درست کن بره فقط یه نوع غذا بارداری اوناهم نباید توقع کنند شوهرتم باید ادب بشه درگییر میوه و مخل ...

واقعا همه چی گرونه، دستمون خالی 

عیب نداره عزیزم دیگه دعوت کرده نمیخاد خیلی پذیرایی آنچنانی کنی و انواع و اقسام غذا و میوه و شیرینی .

چندروز که نمیمونن یه وعده هست مرغ یا قیمه درست کن و میوه بزار کافیه 

شوهرتم دفعه بعد باهاش حرف بزن یا مهمون دعوت کرد همکاری نکن باهاش خودش متوجه میشه

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂