2777
2789
عنوان

مهمون دعوت کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 27 پست

چه دل خجسته ای داره شوهرت با بی پولی و زن باردار آمده شش نفر دعوت کرده؟! من هفته ی سی ام خانواده خودم امدن بعد از اینهمه وقت خونم ، انقد عذاب کشیدم همه جام درد و ورم شد مهمانی خیلی خستگی داره ، راستش من اصلا علاقه ندارم مهمان بیاد اصصصلا

آدمها را آزاد بگذار در دوست داشتنت، در رها کردنت ، در فراموش کردنت ، خودت را در آغوش بگیر تو خود همـــه ای🤗
واقعا همه چی گرونه، دستمون خالی 

ایشالا جور میشه عزیزم مهمون باخودش برکت میاره 

حالا اونم لابد نگاه جیبش کرده که دعوت کرده

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بآور میکنی حتی چاقو هم،ندارم .ذغال ندازم. خودمون،کلی ‌کار داشتیم فردا باید برم آزمایش دارم شوهر ...

یه ذره کار کردی خودتو بزن کمر درد و بی‌حالی بهش نگو کمردرد داری ولی مدام دستتو بزن کمرتو یواش ناله کن 

برای من حواب داده دلش میسوزه 

ذغال برای چی کباب بدی که دوباره بلند شن بیان 

یه جور غذا درست کن خورشت یا غریبه نیستن تعارف نداری لوبیا پلو یا ماکارونی مثلا  تعارف داری همون قیمه یا قرمه سبزی

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
چه دل خجسته ای داره شوهرت با بی پولی و زن باردار آمده شش نفر دعوت کرده؟! من هفته ی سی ام خانواده خود ...

منم هفته ۳۱م اصلا شبا خواب نمیرم

راضی هستم از زندگیم تامیتوانم محبت میکنم واز هیچ کس انتظار محبتی ندارم چون که نگاهم به خداست نه آدما .قطعا جواب محبت هایم جایی گم نمی شود.
عیب نداره عزیزم دیگه دعوت کرده نمیخاد خیلی پذیرایی آنچنانی کنی و انواع و اقسام غذا و میوه و شیرینی . ...

ن میگه برنج قیم درست کن مرغ هم میگیرم کباب کن .چند روز مرغ نداریم هرچی بش گفتم نگرفته حالا ...بخدا ۳ بسته گوشت باید بزارم ...

راضی هستم از زندگیم تامیتوانم محبت میکنم واز هیچ کس انتظار محبتی ندارم چون که نگاهم به خداست نه آدما .قطعا جواب محبت هایم جایی گم نمی شود.
حالا میگی من چیکار کنم

همه كارارو بده خودش انجام بده

چندروز باهاش سرسنگين باش

مهمونارم مثل هميشه تحويل نگير

تا مهمونا برسنم همشش غر بزن و بگو حال ندارم 

اينا براي من جواب داده😜

ن میگه برنج قیم درست کن مرغ هم میگیرم کباب کن .چند روز مرغ نداریم هرچی بش گفتم نگرفته حالا ...بخدا ۳ ...

کباب ول کن همون قیمه رو درست کن و مخلفات پذیرایی ام بزار . چون میگی دستمون تنگه مرغ هزینه بیشتری داره ولی گوشت بزار بهتره 

چی بگم عزیزم مردا همینن دیگه 🤧

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂
عزیزم مرخصی استعلاجیت چی شد گرفتی؟ منم شرایط شمارو دارم میخوام کل آبان و بگیرم 

من از دکتر ۳تا نامه هرکدوم یکماهه گرفتم بردم کارگزینی اونجا با ی نامه دیگه پلمپ کرد .فت میبری کلینیک فرهنگیان استان تا جوابش بیاد برا ما الان مهر تموم شده،هیچ خبری نشده منم بیکار نشستم خونه . چون که کلاسای مقطع من پرشده کلاس نیست بم بدن

اوووو چقدر دیر حقوق میریزن برات یعنی؟

نمیدونم فعلا منتظرم