2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر ببخشید اینجا میگم

دوستان یه لینکی بدم گزارش نیستید تاپیکو؟

دردسر نشه

انجام دادید لایک کنید بیزحمتhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9513969/

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده

خانوادم هی مشکلات رو بزرگ تر از اونچه هست میکنن

مثلا به جای دلداری دادن و هم فکری مثل بارخواست طور میپرسن مثلا قسط سر ماهو میخواین چیکار کنین

کی میخواین خونه بخرین

نیت بدی ندارنا اماهمین لحن به آدم استرس میده 

تورو خدا، خانواده ای که از پوست و خون یکدیگن،  چرا باید بد ببینن رفتار هم رو

اعصابم نمی کشه تو یه خانواده ، بچه ها از پدر مادر، یا دو تا خواهر از ام، یا .... بد میگن و از هم توقع بی جا دارن و آستانه تحملشون پایینه و امو درک نمی کنن...

حیف نیست

مگه دیگه مثل خانواده خود آدم پیدا میشه؟

حتی خانواده شوهر

مادر بزرگم خدا بیامرز،اصلا توقعی نبود و بچه هاش و حتی مارو ، جوری بار آورد که اصلا ام رو آزار نمی دادیم 

و خیلی خیلی خوش بودیم کنار هم

آنکس که بدی گفت بدی سیرت اوست..واین داستانادیگه منکه هرکی از بدی یکی حرف بزنه چه خانواده شوهر چه دو ...

دقیقا گاهی یه رفتار عادی یه شخص میشه برای یه شخص دیگه نفرت بر انگیز

دقیقا از سر دلسوزی میسوزنت 

دقیقا

انگار من سخت بگیرم و بشینم غصه بخورم چه اتفاقی میوفته

آدم هی مشکلاتش میاد جلو چشمش 

خسته میشم از این قضیه 

یه چیز دیگه هم هست البته...! اگر یه هدیه ای بهمون بدن عالم و آدم رو باخبر میکنن و می‌خوان همه بفهمن 

مثلا هدیه فارغ‌التحصیلی من رو تو جمع فامیل دادن که همه ببینن با این که هیچ جا و مکان خوبی هم نبود خونه یکی دیگه هم بودیم.

یا هدیه های مناسبت ها رو صد بار میخونن 

کلافه میشم روانی میشم