2777
2789

تو بالکن بذارم؟ تو کیسه پارچه ای یا پلاستیک تو چی بذارم

یه سوال دیگه گردو با پوست تو بالکن خراب نمیشه؟

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن

ن آفتاب مستقیم نخوره خراب نمیشه ولی یکم جاش خنک باشه وسایه بهتره

حس میکنم توپم افتاده خونه همسایه و با یه چاقو توی شکمش تحویلم داده                                           حس میکنم اشتباهی تو چاییم نمک ریختم.                    حس میکنم گلدون مورد علاقه مامانم شکستم              حس میکنم دست دراز کردم که سلام کنم چون بچه بودم ندیدن.              حس میکنم  پام یه پله رو ندیده و ته دلم خالی شده.                حس میکنم کل زندگیم خواب میدیدم دارم از ارتفاع میفتم پایین هنوز ب زمین نرسیدم .....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو بالکن خراب میشه بزار توی فریزر قشنگ تازه میمونه دوساعت قبل خوردن در بیار که سر نباشه...یخ هم نمیزنه خیالت راحت من همیشه آجیل که از عید میمونه این کارو میکنم بعد کم کم از فریزر در میارم میخوریم انگار که تازه خریدیم 

حشره نمیفته توش؟

ن میگم که جاش خنک باشه ها

حس میکنم توپم افتاده خونه همسایه و با یه چاقو توی شکمش تحویلم داده                                           حس میکنم اشتباهی تو چاییم نمک ریختم.                    حس میکنم گلدون مورد علاقه مامانم شکستم              حس میکنم دست دراز کردم که سلام کنم چون بچه بودم ندیدن.              حس میکنم  پام یه پله رو ندیده و ته دلم خالی شده.                حس میکنم کل زندگیم خواب میدیدم دارم از ارتفاع میفتم پایین هنوز ب زمین نرسیدم .....
تخمه خام؟چقد زیاده؟منکه اجیل و تخمه رو تو فریزر میذارم هروقت بخام بخورم تازس

تخمه شور شده،۴ کیلوئه فریزرم جا نداره واسه همین موندم کجا بذارم

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
پوست سبزش جدا شده.. چجوری نگهداریش کنم؟

پهنشون کن چند روز تا مغزش خشک بشه، تو آفتاب پهن بشه بهتره. 

مغزش که خشک شد تو سایه جای خنک نگهداری کن، بازم من تو فریزر میذارم. 

مراقب باش اگه بیرون خشکشون میکنی، کلاغ نزنه بهشون که هیچی واست نمی مونه😁