2777
2789
عنوان

همسرم فردا از اراک برمیگرده چی بپوشم بنظرتون🥺♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 3120 بازدید | 80 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چادر بگیر روت گوشه چادرتو بگیر جلو دهنت برو جلوش 😐 بگو سلام اقا جانم دلم برایت تنگ شده بود. بعد با ...

میدونم 

من ک ترکیدم با این پست لعنتی🤣

. 🎐 دقیقـا از لحظـه ای که حـرف بقیـه واست مهـم نـیسـت زنـدگـیت شـروع میشـه..🌱
میدونم   من ک ترکیدم با این پست لعنتی🤣

🤣🤣🤣❤ لباس خوشمل بپوش

بلیز شلوار مثلا اگه دوس داری

‌کـاربـر sʜɪɴɪᴄʜɪ هسـدم    ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌你永远不明白,因为你不是我的地方! ‌‌ᴀʀᴍʏ.ʙʟɪɴᴋ.ᴏᴛᴀᴋᴜ  ‌ ‌       ب تــنهـایــی میـدرخـشـم .! ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌تایپ :ɪɴᴛᴊ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                              ناشناسم :   https://harfeto.timefriend.net/16726587839566
خب پیش خانواده ک نمیشه لختی بپوشی یه تیشرت شلوار شیک و خوشگل با یه ارایش قشنگ موهاتم خوشگل ببند😍

چطوری ببندم آخه ما عادت نداریم بعد دو هفته همو ببینیم همیشه پیش همیم به خاطر. همین استرس دارم

مهم اینه که زن وشوهرید وتمااام😁😁😁

بلههههه❤️ 

البته بم گفت بعد اومدنم برات برنامه حسابی دارم🤣

چطوری ببندم آخه ما عادت نداریم بعد دو هفته همو ببینیم همیشه پیش همیم به خاطر. همین استرس دارم

اول بگو اراک چکار میکرده تو کجایی چرا دور بودید تا کمک کنیم

😍تا ابد دوستت دارم 😍                      دوباره ترکیدم 🤣 🤣 🤣 گفته بودم این بار بترکونیم با شماره طایفه شوهر میام  😼.                                           ینی من خرم اگه دیگه بیام تو  تاپیک های سیاسی 😒😒😒.                  اصلا همه چی ارزونه همه سرکار میرن مرغ هم بخاطرغیرت خروس گرون شده همه خوشحالن همه واکسن زدن منتظر تعیین وقت جشن پایان کرونا هستن          والا به من چه اصلا 🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃    
یا باز بزار یا دم اسبی ببند جلوشو مدل سوسکی بریز یا اینکه بباف

چشم من همیشه اینطوری میزنم ولی بیشتر وقتایی ک نیست بزار اینطوری ببندم خوشش میاد