2777
2789
عنوان

خدایی فاز اینایی که فکر می‌کنن فقط تجربی سخته رو درک‌ نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2603 بازدید | 57 پست
خداییش تجربی خیییلی سخته بعدش ریاضی سخته بعدش انسانی بعد ش حسابداری 

لابد ریاضی نبودی که بگی تجربی سخت تره

والله زمان ما فقط معدل بالا ۱۹ ریاضی بودن و تعداد کم خیلیم تلاش میخواست

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لابد ریاضی نبودی که بگی تجربی سخت تره والله زمان ما فقط معدل بالا ۱۹ ریاضی بودن و تعداد کم خیلیم تل ...

خب الان ریاضی باهر معدلی راه میدن ولی تجربی نه  

اگر تو بی من بهتری  ترجیح میدم بری 

خب واقعا همینه 

بحث این نیست درس سخته یا اسون 

قطعا همه ی رشته ها سختی خودش رو داره از نظر درک مطالب و حجم دروس ولی رقابت تو تجربی خیلی زیاده اینه که سخت می کنه 

مثلا فرضا شما  درک درس هات  سخته  خیلی هم زحمت کشیدی ولی مثلا با 500 ساعت مطالعه میری میانگین 40 میزنی تو کنکور رتبت زیر هزار میشه 

ولی تو تجربی چون رقابت بیشتره سوال رو سخت تر میدن برائ همون 40 زدن دروس باید 800 ساعت بخونی فرضا

و دیگه با این درصد رتبت زیر 1000 نمیشه میشی حدود 13 هزار 

امیدوارم متوجه شده باشی 

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
عزیزم استرس رشته های تاپ تجربی بشدت بالاست قبول کنیم یه چیزای سخت تر هست تجربی کنکورش سخت تر هست واق ...

بله منم می‌دونم سخته ولی ما هم زحمت میکشیم پامونو نمی‌داریم رو‌پامون بریم کنکور و دانشگاه ی سریا فک میکنن فقط تحرییا خوبن و‌درس میخونن بقیه بدرد نمیخوره 

گم شدم من ی جای بی نشونه...
مغز ندارن راحتن، تربیت بدنی که هم فیزیولوژی ورزشی داره هم تغذیه هم روانشناسی،  زر میزنن، فقط خو ...

نه من اصلا برام مهم نیست رشتمم خیلی دوست دارم فقط حرص میخورم 😑

گم شدم من ی جای بی نشونه...
بله منم می‌دونم سخته ولی ما هم زحمت میکشیم پامونو نمی‌داریم رو‌پامون بریم کنکور و دانشگاه ی سریا فک ...

ن این چ حرفیه همه میدونن که بی زحمت جز برای یک عده سهمیه دار هیچ خبری نیست اتفاقا دردس انسانی و ریاضی و هنر واقعا سخت و خسته کنندست ولی رقابت پایینه یکم بهتر

راهی که داریم میریم تهش قشنگه ❤️
خب الان ریاضی باهر معدلی راه میدن ولی تجربی نه  

الان نمیدونم ولی زمان ما فقط معدل ۱۹ به بالا 

ما پیش دانشگاهیم داشتیم ، خیلییب سخت بود کنکورشم وحشتناک بود ، رقابت هم زیاد 

چون جمع بچه خرخون ها و بچه زرنگ ها بود😂

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 
لابد ریاضی نبودی که بگی تجربی سخت تره والله زمان ما فقط معدل بالا ۱۹ ریاضی بودن و تعداد کم خیلیم تل ...

زمان ما و شما بله الان میدونی انتگرال رو  از ریاضی دبیرستان حذف کردن ؟ من موندم حساب دیفرانسیل که ما داشتیم تمامم سختی اش انتگرال بود الان چی ریاضی سخته دیگه

به نسبت قبل البته منظورمه