ببین تو کارهای خونه کمکت میکنه مثلا یه جمعه خونه هستین بیاد باهم خونه رو مرتب کنید اگه بچه دارید باهم کارهای بچه ها رو بکنید مرد اگه خوب باشه ادم براش هرکاری میکنه
مثلا داری میگی دو شغل داره سرمایه گذاری میکنه
وقتی داره خونه میخره بکنم ب اسم تو بزنه نمیخواد نصف و همه رو به نام تو بزن بگو یک دانگ بزن
ماشین هم به هم چنین
ببین مرد جماعت وضعشون خوب بشه به قول معروف وای به حال روزی که گدا معتبر بشه ..🙆😁
بخدا دقیقا تو تخم چشات نگاه میکنه میگه خدا تو قرآن گفته مرد میتونه هزار تا زن داشته باشه دیدم که میگم
تازه اینم بهت میگه تو دیگه به من و این زندگی نمیخوری کسر شأن منه باهات جای برم تو بی کلاسی ب خودت نمیرسی از این جور حرف ها
بگو من میرم سرکار تو باید خرج خونه رو بدی پس انداز میکنم طلا میخرم اگه خواستی چیزی بخری بگو بهم باهم ماشین میخریم و اندازه ای که من پول گذاشتم باید ب نام بزنی یا برای خرید هرچیزی
اون داره آینده خودش رو تضمین میکنه ببین تو بعدها جای تو آینده اون داری یا نه
بعضی از مردها خیلی خوبن با معرفت هستن زن شریک زندگی میدونن نه کلفت مجانی برای خودش و توله هاش
بنظرم بدون هیچ دعوایی باهاش حرف بزن خیلی ریز اشاره کن به این مورد که من پس انداز میکنم بعدها برای خرید هرچی منم شریک کن تا تلاش کنم بی نتیجه نمونه من نمیخوام پولم برای خرج خونه ای بره که تو باید خرج بدی من هم بیرون کار کنم هم داخل خونه من کلفت رایگان نیستم