2777
2789

ایکاش اون بالا کامل تعریف کنین . اگه اموالتون سه دونگ سه دونگ و کمک میکنه تو کارا چه اشکال داره زندگی همینه .نمیشه یکی خرج کنه یکی پس انداز . مگه اینکه شوهری باشه که بخواد اختیار همه چی دست خودش باشه به نام خودش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهم فشار بیاره نمیرم

نههههه بشینی خونه اونوقت لقمه هاتو میشمره و لباس تنت باید بشه مث رنگ دندونت تا بتونی عوضش کنی...الان که استقلال داری و شان و شخصیت داری اینه رفتارش باهات وای به حال وقتی که بخوای خونه بشینی و چشمت به دست اون باشه 

ببین تو کارهای خونه کمکت می‌کنه مثلا یه جمعه خونه هستین بیاد باهم خونه رو مرتب کنید اگه بچه دارید باهم کارهای بچه ها رو بکنید مرد اگه خوب باشه ادم براش هرکاری می‌کنه 

مثلا داری میگی دو شغل داره سرمایه گذاری می‌کنه 

وقتی داره خونه میخره بکنم ب اسم تو بزنه نمیخواد نصف و همه رو به نام تو بزن بگو یک دانگ بزن 

ماشین هم به هم چنین 

ببین مرد جماعت وضعشون خوب بشه به قول معروف وای به حال روزی که گدا معتبر بشه ..🙆😁

بخدا دقیقا تو تخم چشات نگاه می‌کنه میگه خدا تو قرآن گفته مرد می‌تونه هزار تا زن داشته باشه دیدم که میگم

تازه اینم بهت میگه تو دیگه به من و این زندگی نمیخوری کسر شأن منه باهات جای برم تو بی کلاسی ب خودت نمی‌رسی از این جور حرف ها 

بگو من میرم سرکار تو باید خرج خونه رو بدی پس انداز میکنم طلا میخرم اگه خواستی چیزی بخری بگو بهم باهم ماشین می‌خریم و اندازه ای که من پول گذاشتم باید ب نام بزنی یا برای خرید هرچیزی 

اون داره آینده خودش رو تضمین می‌کنه ببین تو بعدها جای تو آینده اون داری یا نه 

بعضی از مردها خیلی خوبن با معرفت هستن زن شریک زندگی میدونن نه کلفت مجانی برای خودش و توله هاش 

بنظرم بدون هیچ دعوایی باهاش حرف بزن خیلی ریز اشاره کن به این مورد که من پس انداز میکنم بعدها برای خرید هرچی منم شریک کن تا تلاش کنم بی نتیجه نمونه من نمیخوام پولم برای خرج خونه ای بره که تو باید خرج بدی من هم بیرون کار کنم هم داخل خونه من کلفت رایگان نیستم

این نیز بگذرد....

داره اذیت میکنه زندگی برام زهر کرده

هیچی نگو ..یه تکنیک بهت میگم

چند وقت یکبار میتونی

۳روز پی در پی یا ۷ روز پی در پی اینکارو انحام بدی

هم از غرغرش راحت میشی هم لال میشه هیچی نمیگه

۷تا فلفل سیاه نکوهیده بردار بذار کف دست راست

۷تا سوره نصر بخون با یه ورا اسفند مخلوط کن

طی یک روز یا ۷روز دود کن..خیلی عادی طوری که شک نکنه..

هیچی هم بهش نگو اول وایسا ببین چطور اثر میکنه

طرف مقابل هرچی خودش زور میگفته

بعد از این‌کار در مقابل تو اصلا یادش میره

روزهای بعد خواسته ها خودتو آروم با زبان ملایم بگو..

قبول میکنه یا بتدریج بهش فکر میکنه و حتی قول میده که انجامش بده

خودشم‌ یادش نمیاد چرا اینقدر بچه خوبی شده😅

اجاره خونه هم بهم میگه خودت بده

چه آدم نفهمیه

بگو ۱۳ تومن به کجا میرسه 

حقوق خودش چقده

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن