2777
2789
عنوان

خدایی فاز اینایی که فکر می‌کنن فقط تجربی سخته رو درک‌ نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2603 بازدید | 57 پست
معذرت میخام عزیزم ولی باید بگم زر میزنن  من دانش اموز تجربی بودم دانشجوی پزشکیم بودم ۲ ترم ولی ...

منم قبول دارم که رقابتشون بیشتره و سخت تره واقعا ولی کلا دیدگاه مردم نسبت ب رشته ما اینه که ما فقط بسکتبال بازی می‌کنیم 🥴

گم شدم من ی جای بی نشونه...
منم قبول دارم که رقابتشون بیشتره و سخت تره واقعا ولی کلا دیدگاه مردم نسبت ب رشته ما اینه که ما فقط ب ...

درسای تجربی برای من بشخصه سخت نبودن 

اتفاقا از انسانی راحت تر هم بودم 

انسانی حفظیاته و زود از ذهن در میره ولی خب درسای تجربی همشون مفهومین راحت میشه درکشون کرد 

ولی خب مشکل کنکور این هست که داوطلبین این رشته زیادن باعث میشه پذیرش تو دانشگاه به مشکل بخوره و رقابت سخت بشه 

اون بالا هم گفتم من جلو یه کتاب تاریخ کم اورده بودم اونم منی که سوالای فیزیک رو ذهنی حل میکردم 

هر رشته ای واسه ادمی که خودش و تواناییاشو نشناخته و بدون شناخت اون رشته واردش شده سخته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مغز ندارن راحتن، تربیت بدنی که هم فیزیولوژی ورزشی داره هم تغذیه هم روانشناسی،  زر میزنن، فقط خو ...

چقدر بی ادب و بد دهنی ی خط تایپ کردی پر از توهین!!!

حالا انسانی بودی درس خوندی ب کجا رسیدی؟☺️

حق گوی اعظم😎

عزیزم یک‌کلیات از رشتت برام توضیح میدی!؟

خلاصه ایی از نینی سایت با مادرشوهر ، شوهر، اقوام شوهر و قوم قبلیه شوهر دعوا کردم 😐 بیبی زدم منفی شد اقدامم چرا حامله نمیشم 😶 حامله ها :نشستم زمین یکم شتاب داشتم بچم نیوفتاد ؟ صدای تلویزیون از ۹ رفت ۱۰ بچم گوشاش ناشنوا نشه😐 عقدا و رلا : بیاید برام گل خریده ببینین😐( حسادت عزیزم چشامون در اومد ) ما کنکوریا: چطوری توی یک روز ۴۸ ساعت درس بخونم 😐 اگر ۴۸ ساعت درس بخونم قبول میشم؟ 😐 تینیجرای سایت در قالب بزرگسالان : شوهرم پزشکه با مازراتی اومده دنبالم برام سرویس طلا خریده😐 یک عده ی همه کاره ی هیچ کاره ام داریم ک بیاین عکس بینی ام بیاید عکس لبام بیاین عکس شلوارم لباسم  ناخن انگشت یکم کوچیک پام 
عزیزم یک‌کلیات از رشتت برام توضیح میدی!؟

رشته ما تو دبیرستان سال دهم و یازدهم باید یکسری ورزش هارو یاد بگیریم و عملی امتحان بدیم

این عملی ها کتاب هم داره امتحان تئوری هم میدیم 

برای دانشگاه هم میتونیم کنکور بدیم هم میتونیم آزاد بریم 

و شاخه هاشم مثل مربیگری _حرکت اصلاحی آسیب شناسی _ فیزیولوژی

در کل رشته نیمه پزشکیه

رشته ما تو دبیرستان سال دهم و دوازدهم باید یکسری ورزش هارو یاد بگیریم و عملی امتحان بدیم این عمل ...

ای جانم پوفق و مانا باشی همیشه 

با موفقیتت دهن هرکی که اذیتت میکنه با زخم زبوناش ببندی حالا از نظر شما که تخصص اشو داری برای یک دختر ۱۶ ساله با هیکل تقریبا رو فرم چه رشته ای بره بدردش میخوره !؟ 

تجربه ورزش نداشتم مبخوام شروع کنم از نظرم انرژی خوبی بده

خلاصه ایی از نینی سایت با مادرشوهر ، شوهر، اقوام شوهر و قوم قبلیه شوهر دعوا کردم 😐 بیبی زدم منفی شد اقدامم چرا حامله نمیشم 😶 حامله ها :نشستم زمین یکم شتاب داشتم بچم نیوفتاد ؟ صدای تلویزیون از ۹ رفت ۱۰ بچم گوشاش ناشنوا نشه😐 عقدا و رلا : بیاید برام گل خریده ببینین😐( حسادت عزیزم چشامون در اومد ) ما کنکوریا: چطوری توی یک روز ۴۸ ساعت درس بخونم 😐 اگر ۴۸ ساعت درس بخونم قبول میشم؟ 😐 تینیجرای سایت در قالب بزرگسالان : شوهرم پزشکه با مازراتی اومده دنبالم برام سرویس طلا خریده😐 یک عده ی همه کاره ی هیچ کاره ام داریم ک بیاین عکس بینی ام بیاید عکس لبام بیاین عکس شلوارم لباسم  ناخن انگشت یکم کوچیک پام 
خداییش تجربی خیییلی سخته بعدش ریاضی سخته بعدش انسانی بعد ش حسابداری 

خدایی ریاضی خیلی سخت تر و کامل تر واقعا ولی تجربی رقابت کنکورش سخت تره

لطفا پیجمو دنبال کنید mahdis. tajba اگه کسی دانشگاه خوارزمی هست لطفا به من پیام بده یا درخواست دوستی ممنون
ای جانم پوفق و مانا باشی همیشه  با موفقیتت دهن هرکی که اذیتت میکنه با زخم زبوناش ببندی حالا از ...

مرسی عزیزم همچنین

بنظرم اول علاقه مهمه هر چیزی که علاقه داره واقعا 

ای جانم پوفق و مانا باشی همیشه  با موفقیتت دهن هرکی که اذیتت میکنه با زخم زبوناش ببندی حالا از ...

عزمزمه یه رشته برو که وقتی بیست سالت شد، یه چیزی بلد باشی مثلا شنا عالیه فقط با شش هفت ماه تا نجات عریق پیشرفت میکنی

عزمزمه یه رشته برو که وقتی بیست سالت شد، یه چیزی بلد باشی مثلا شنا عالیه فقط با شش هفت ماه تا نجات ع ...

قربونت برم ممنونم گلم