2777
2789
عنوان

خدایی فاز اینایی که فکر می‌کنن فقط تجربی سخته رو درک‌ نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2603 بازدید | 57 پست
الان نمیدونم ولی زمان ما فقط معدل ۱۹ به بالا  ما پیش دانشگاهیم داشتیم ، خیلییب سخت بود کنکورشم ...

کی باور میکنه؟  رقابت ریاضی فاجعه بود ولی حالا چند درصد سرکار دلخواه و مطابق با رشته هستن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موافقم باشون. خودم تجربی بودم دخترم حسابداری هست. درسهای شما فنیها دربرابرنظریها مثل نوزادهست دربراب ...

از ادبیاتتون مشخصه سطح سوادتون 

اره مایی که آسیب شناسی خوندیم گشادیم

گم شدم من ی جای بی نشونه...
الان نمیدونم ولی زمان ما فقط معدل ۱۹ به بالا  ما پیش دانشگاهیم داشتیم ، خیلییب سخت بود کنکورشم ...

الان تجربیا اینن ۶۰۰ ۷۰۰ هزار نفر کنکوری معدل حتما باید بالا ۱۹ باشه تازه من یادمه معدلش ۱۹/۸۳  

بود مدیر مدرسه کلی با منت اسمشو نوشت 

بچه خر خونا هم هنه به عشق پزشکی میریزن تو تجربی

اگر تو بی من بهتری  ترجیح میدم بری 
کی باور میکنه؟  رقابت ریاضی فاجعه بود ولی حالا چند درصد سرکار دلخواه و مطابق با رشته هستن؟

کاملا درسته 

این موضوع از جنبه های مختلفی میتونه بررسی بشه که بنده حال ندارم تایپ کنم

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
زمان ما و شما بله الان میدونی انتگرال رو  از ریاضی دبیرستان حذف کردن ؟ من موندم حساب دیفرانسیل ...

من الان نمیدونم ، ولی دروس دیفرانسیلش واقعا پوست ادمو میکند چون همش خارج از کتاب ازمون داشتیم ، هندسه که نگم هی ثابت کن از راهی خارج از کتاب 🥵

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 
دیدی احمقن؟ حسود هم هستن بچسب به درس و آینده ات عزیزم

از همین حرصم میگیره وگرنه من انقد از این حرفا شنیدم انقدری رشتم و دوست دارم که برام مهم نباشه

گم شدم من ی جای بی نشونه...
من الان نمیدونم ، ولی دروس دیفرانسیلش واقعا پوست ادمو میکند چون همش خارج از کتاب ازمون داشتیم ، هندس ...

من خودم ریاضی خواندم بدتر اون رشته دانشگاهی ام هم ریاضی بود 

ولی بله اون زمان سخت بود

حالا انتگرال ندارن دیگه راحت تره واقعا به نسبت اون زمان

کی باور میکنه؟  رقابت ریاضی فاجعه بود ولی حالا چند درصد سرکار دلخواه و مطابق با رشته هستن؟

شاید بگم از جمع ما انگشت شمار

امار بیکاری تو ریاضی زمان ما خیلیییی بالا بود

تو جمع ما ی نفر مهندسی اکتشاف نفت دانشکده نفت و چند نفر مهندسی شیمی  و مابقی رشته های علوم پایه ریاضی ، فیزیک و... که اکثرا بیکار موندن و ازدواج کردن 

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 
از همین حرصم میگیره وگرنه من انقد از این حرفا شنیدم انقدری رشتم و دوست دارم که برام مهم نباشه

معذرت میخام عزیزم ولی باید بگم زر میزنن 

من دانش اموز تجربی بودم دانشجوی پزشکیم بودم ۲ ترم ولی خب اصن جنبه پزشک شدنو نداشتم واسه همین ولش کردم 

من میگم اناتومی ای که دانشجوهای تربیت بدنی میخونن در حد درسای پزشکیه 

دانشجوهای تربیت بدنی و داروسازی درساشون رسما داغون میکنن ادمو مگه اینکه علاقت زیاد باشه 

خود پزشکی طول سالای تحصیلیش و شیفتاش اذیت کننده هستن نه درساش