2777
2789

من ۴۲ سالمه بعد تازه کارشناسی رشته روانشناسی تموم کردم خیلی علاقمند نویسندگی هستم و دستی هم برنوستن دارم و مشغول نوشتن کتاب 

اما از نظر مالی مستقل نبستم و شغل ندارم 

تصمیم دارم سال دیگه کنکور ارشد سراسری شرکت کنم تا بتونم از نظر مالی با همین رسته خودم مستقل بشم حالا کار کنم یا دفتر مشاوره بزنم خیلی هم علاقمندم به رشته ام 

حالا پسرم هم دانشجو هست میگه اینکار وقت تلف کردن الان برای من با مدرک صرف کار نیست و پولی از مدرکت نمیتونی دربیاری به همون نویسندگیت برس 

لطفا راهنماییم کنید کار درست چیه به نظر شمام وقتم فقط برای همون نوشتن کتاب و مطالعه آزاد بزارم یا برم دانشگاه 

ممنون از همتون 🙏🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای مدرک دکتری و دانشگاه هم اقدام کن در کنارش یه ساعاتی تو روز و به نویسندگی اختصاص بده ..

ولی این نظر منه .. اگه حس میکنی ترکیب دوتاش باهم سخته نگاه کن به کدوم علاقه بیشتری داری .. 

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

حق با پسرتون هست حتی بعد ارشد هم تصمینی نیست که بتونید مستقل شید یا نه چون اطرافیانم روانشناسی زیاد هست با ارشد رفتن معلم غیرانتفاعی شدن با حقوق خیلی کم البته شایدم دفتر زدین مشاور دادید موفق شدید ولی بعید میدونم چون الان اکثرا میرن پیش روانپزشک یا دکترا روانشناسی 

عزیز دردانه ی خدا🌹

برای اینکه از نویسندگی پولی دربیاد باید کتابتون انقدر جذاب باشه که ناشر سرمایه گذاری کنه ، بد نیست یه مقدار از نوشته ها رو بدید به اهل فنش تا ببینید چقدر تایید میکنن و چه ایرادایی میگیرن که با برنامه تر ادامه بدید

روانشناسی هم بله میشه اونم ادامه داد و بسته به مکان زندگی و درصد احتمال مراجعه ی مردم انتظار درامد داشت

چرا از سبکت کیف کردم؟ 

دقیییقا .‌.‌منم😻

روانشناسی در کنار نویسندگی ..

دوتا از مورد علاقه ترینام🥺😁

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
برای اینکه از نویسندگی پولی دربیاد باید کتابتون انقدر جذاب باشه که ناشر سرمایه گذاری کنه ، بد نیست ی ...

من فلسفی مینویسم پیش ایاتید روانشناسی ادبیات بردم گفتم نوشته هات خیلی سنگین برای مخاطب خاص هست و درآمدی ازش نخواهی داشت یعنی اصلا شغل به حساب نمیاد چون رمان نویس نیستم 

حق با پسرتون هست حتی بعد ارشد هم تصمینی نیست که بتونید مستقل شید یا نه چون اطرافیانم روانشناسی زیاد ...

اخه من تا دکترا هم تموم کنم میشم نزدیک پنجاه حالا تو این مملکت پسرم میگه با همون دکترام سخته 

الان پسرم با اینکه ۲۱ سالش دوسال تو شرکتی شاغل اما خب اون هدف صرف استقلال مالی داره میگه چون هدفت پول دراوردن نیست با اینکاری که انجام میدی به پول نمیرسی پولی ازش درنمیاد به علاقمندیت برس نمیدونم خودم موندم سر دوراهی