2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اصلا نگران نباش لقاح دیر انجام شده مهم اینه که بعد از دوروز عددش دوبرابر بشه من قبل موعدم عددش ۴۳بود الان تو ماه هفتم هستم درضمن تبریک میگم ان شالله به سلامتی بغلش کنی 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
نترس عزیزم من سر بچه اولم ۴۵ بود بتام روز ۳۸ قاعدگی بعد از ۴۸ ساعت دوبرابر شد.سر بچه دومم  روز ...

واس الهی شکر ک سالم بودن .دعام کن توروخدا😢😭

*لبخند منی ،دور نباش از من غمگین*   
عزیزم اصلا نگران نباش لقاح دیر انجام شده مهم اینه که بعد از دوروز عددش دوبرابر بشه من قبل موعدم عددش ...

دورت بگردم الهی ک بچه ت سلامت بیاد بغلت مرسی ک دلگرمی دادی تو حامله ای دست بخش ب شکمت منو بچمم دعا کن تورو خداااا😢😭😢😢

من روز پریودم ۲۲ بود دو روز بعد ۴۴ باید دوروز بعد دقیقا دوبرابر بشه

الان بچه ت ب دعا اومده؟؟ وای پایین بودی ک شکر خدااااا ک رفتی پاسین