2777
2789
عنوان

پسره ی بیشعور❗

482 بازدید | 60 پست

با یکی آشنا شدم، شغل اولش خوب بود، به عنوان سرگرمی عصرا اسنپ کار میکرد. خیلی ازش سرتر بودم. یعنی میدونم کسی مثل من دیگه بهش پا نمیده اما پسر اروم و مودبی بود یه جورایی به دلم نشست...چند بار با هم بیرون رفتیم.

خلاصه با هم آشنا شدیم خیلی دورم میگشت، خیلی ذوق داشت، موقع چت سریع سین میکرد اصلا از صفحه چت بیرون نمیرفت. گل میاورد، غذا برام میگرفت، نازمو میخرید. خیلی باهام مهربون بود. فکر کردم واقعا میخوادم.

بعد از یک هفته چت که همه چی هم بینمون خوب بود. نمیدونم چی شد یهو بلاکم کرد. بهش دوبار اس دادم جواب نداد. غیب شد یهو!

تو شوک بودم و واقعا دلم میخواست علتشو بدونم❗

کسی میتونه علتشو حدس بزنه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیده از خودش سرتری ،احساس حقارت بهش دست داده، خودش دکمشو زده ، بهتر چار روز دیگه شاه میشد برات ، حداقل پا میدی به یکی از خودت بالاتر بده 

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

با یکی دیگه آشنا شده حتما

شبی که بلاکم کرد نصف شب تا ۱ ساعت قبلش همه چی خوب بود بهم گفت کارتو انجام دادی زود بیا بهم پیام بده منتظرتم.

یکم کارم طول کشید.

ساعتای ۲ نصفه شب فهمیدم بلاک کرده تو اون تایم کی یهو یکی بهتر پیدا میکنه

شبی که بلاکم کرد نصف شب تا ۱ ساعت قبلش همه چی خوب بود بهم گفت کارتو انجام دادی زود بیا بهم پیام بده ...

یکی که احتمالا همزمان با تو داشته هندل میکرده و مخ میزده اونموقع okداده شاید..‌

چون شناخت نداریدنمیشه گفت علتش چی بوده به هر حال به هر دلیلی جور نشده و رفته ایشون

ممکنه بخاطر ترس از این باشه که یه وقت عاشق  و وابستم نشه که فرار کرده باشه؟