2777
2789
دورت بگردم الهی ک بچه ت سلامت بیاد بغلت مرسی ک دلگرمی دادی تو حامله ای دست بخش ب شکمت منو بچمم دعا ک ...

ان شالله به سلامتی بغلش کنی نگران نباش همون که بچه رو داده خودش حفظش میکنه بسپار به خودش 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان بچه ت ب دعا اومده؟؟ وای پایین بودی ک شکر خدااااا ک رفتی پاسین

بله عزیزم الان ۵ سالو دوماهشه😍

امیدت به خدا باشه.منو خیلی ترسوندن همه میگفتن خارج رحمیه.پوچه.ولی خدا خواست و شد.پس از الان استرسو از خودت دور کن سلامت بغلش کنی الهی.

از آدم ها بت نسازید!خیانت است هم به خودتان ، هم به خودشان...
بله عزیزم الان ۵ سالو دوماهشه😍 امیدت به خدا باشه.منو خیلی ترسوندن همه میگفتن خارج رحمیه.پوچه.ولی خ ...

وای الهییی شکر خدا برات نگه داره انشالله دلم گرم شد ممنونم ❤️

*لبخند منی ،دور نباش از من غمگین*   
سقط چندمنه؟ پیکیری کردی؟ بیا راهنماییت کنم  منم سقط کردم

پارسال لاپاراسکوپی شدم خارج رحم بود لولمو برداشت امسالم باز حامله شدم ی روز تاخیرشد ۳۴دو روز بعد شد ۲۰۹باز چهار روز بعد شده ۹   

اون یکی تاپیکت بودم ک ترکید

منم سقط کردم عید 

اما دوباره اقدام نکردم کلی آزمایش دادم هم خودم هم شوهرم 

معلوم شد مشکل ایمنی و انعقادی دارم برا همین سقط شده 

باید پیگیری میکری بعد دوباره اقدام میکردی 

درکت میکنم ک چقد سخته

دکترا ک دلشون نسوخته درک نمیکنن ک چقد سقط سخته هر چند ک هفته ات پاییت باشه

دوست داشتی بیا حرف بزنیم آروم شی 

اون یکی تاپیکت بودم ک ترکید منم سقط کردم عید  اما دوباره اقدام نکردم کلی آزمایش دادم هم خو ...

داغونم من ۱۲ ملیون خر آزمایش کردم هیچ مرگی نداشتم جز تنبلی ک با لتروزول حامله شده یه ماه خورد ماه پنجمش حامله شدم ک این شد 😭

من دکترم گفت برو اقدام کن مشکلی نداری و ازمایش میخای چیکار  به حرف دکترا گوش نکن خودت بشو د ...

باورت میشه دیگ توان ندارم فقط دلم میخاد بمیرررم اینقدر ذوق داشتیم ک نگوو اینقدر صداش می‌زدیم نازش میکردیم باهاش حرف می‌زدیم آخه چرا اینه قسمت منن

داغونم من ۱۲ ملیون خر آزمایش کردم هیچ مرگی نداشتم جز تنبلی ک با لتروزول حامله شده یه ماه خورد ماه پن ...

شوهرت ازمایش داده؟ ازمایش مورفولوژی 

منظورم ازمایش های سقط مکرر عزیزم ایمنی انعقادی و ...

توکل کن بخدا

من خیلی ناامید بودم تو همین سایت یه نفر بود بهم گفت من ده روز مونده به زایمانم بچه ایست قلبی کرد منو چی میگی نامه سزارینم تو دستم بود 

دیدم باید بازم بگم خدا رو شکر اونجوری دیگه واقعا میمردم

من کامل درکت میکنم لحظه های سختی میگذرونی 

ولی نا امید نشو پیگیری کن  

ان شاالله تا سال دیگه هر دومون بچه هامون بغلمون باشن 

باورت میشه دیگ توان ندارم فقط دلم میخاد بمیرررم اینقدر ذوق داشتیم ک نگوو اینقدر صداش می‌زدیم نازش می ...

منم 😭

خیلی سخته همه میگفتن مگه چند هفته اته و ... 

بیشتر اتیش میگرفتم انقد دوستش داشتیم انفد حرف میزدم باش 

حتی سونو اول ک گفت قلب تشیکل نشده بازم شوهرم میگفت گنجد من کوچولوعه قلبش میزنه مطمئنم 

اخرشم مجبور شدم سقطش کنم 😔

درکت میکنم ولی نا امید نشو