2777
2789
عنوان

شیر خشک برای افزایش وزن

14437 بازدید | 19 پست

بهترین شیر خشک برای افزایش وزن نوزاد چی هست تعریف سوپرامیل و بیومیل پلاس و گیگوز خیلی شنیدم به نظر شما کدوم شیر خشک بهتر هست از بقیه شیر خشک ها برای وزن گیری

نان و اپتامیل

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم من گیگوز میدم راضی ام چون چربی بالاتری داره ضدنفخ هم هست یبوست هم نمیاره آپتامیل می‌خورد افتضاح بالا می‌آورد ببلاک شدید یبوست آورد ولی دکترش برای وزن گیری بهتر گیگوز داد خیلی تاثیر داشت پسرم خیلی ریز بود وزن تولدش حدود 2700 بود گیگوز یه کم وزن داد بهش الان وزنش خوبه  البته شیر خودمم میخوره 

گلم من گیگوز میدم راضی ام چون چربی بالاتری داره ضدنفخ هم هست یبوست هم نمیاره آپتامیل می‌خورد افتضاح ...

ممنون مرسی عزیزم میشه از جدول درصد های ویتامینش که روی قوطی هست عکس برام بگیری شماره چند الان میدی

گلم من گیگوز میدم راضی ام چون چربی بالاتری داره ضدنفخ هم هست یبوست هم نمیاره آپتامیل می‌خورد افتضاح ...

قیمتش چنده عزیزم؟ من پسرم معمولیه یعنی با اینکه نزدیک ۳۹۰۰ب دنیا اومد ولی الان خیلی معمولیه اصلا مثه بچه های دیگ تپل نیست قاطی نانو آپتامیل بهش میدم