2777
2789
میشه لطفا نظر بدید درباره من  من این ماه 13 روز عقب انداختم روز 5 بی بی زدم شب زدم صبح طاقتم ن ...

من ک چهارروز عقب انداختم اصلا علایمی نداشتم فقط حالت تهوع داشتم ودردسینه من بعددوسال خدابهم داد

میشه لطفا نظر بدید درباره من  من این ماه 13 روز عقب انداختم روز 5 بی بی زدم شب زدم صبح طاقتم ن ...

۱۳ روز تاخیر داری بعد میخوای بازم صبر کنی؟؟؟ الان اگ نی نی باشه قلبشم داره میزنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با همین علائم دقیقا بی بی زدم و بعدش ازمایش ک مثبت بود اگ منتظری انشالله ک بارداری

علائم بارداری و پریودی یکیه

یه آزمایش بده که از سردرگمی در بیای 

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
من ۶هفته ام وخییییییییلی تهوع دارم حالم بده

منم خیلی شدید تهوع دارم

با مشورت دکترت قرص اندانسترون بخور

اگه سیرابی دوست داری حتما بخور بخاطر ویتامین ب که داره خیلی توی کاهش تهوع موثره

۱۳ روز تاخیر داری بعد میخوای بازم صبر کنی؟؟؟ الان اگ نی نی باشه قلبشم داره میزنه 

جدی میگی 

وای نمیدونم چکار کنم خیلی فشار زیادی رومه من اخه قبلا یکبار یک هفته عقب انداختم طمین بودگ حاملم رفتم ازمایش دادم شبش پریود شدم الان استری دارم مثل اونموقع بشه تا یک ماه حالم بد بود