2777
2789

سلام

هنوزم همونم و مجردم نمیدونم چرا همیشه بدم میومد خوشگل باشم🤷‍♀️ فکر میکردم اگر قیافم و ظاهرم خیلی خوب باشه دیگه واسه اخلاقم دوسم ندارن 🤔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ملاک ازدواج موفق فقط شانس دختره شانس نداشته باشی نه پولت نه خوشگلیت نه اخلاقت هیچی به چشم نمیاد به ...

آره ولی مشکل من مجرد بودنم نیست مشکلم اینه که چرا همچین فکری رو دارم حتی کوچکترین تغییری بخوام تو ظاهرم انجام بدم یا مثلا اگر بخواد خواستگار بیاد به پوشیدن لباس خیلی زیبا اصلا میلی ندارم 

ظاهر و اخلاق و شخصیت همه باهم تورو تشکیل میدن. چرا میترسی خوشگل باشی بخاطر اخلاقت نخوانت؟ فقط اخلاق ...

نمیدونم چرا اینطوریم شاید مثلا میخوام منو تو بدترین حالت بپسنده🤦‍♀️🤦‍♀️فک میکنم اگر منو خیلی آراسته ببینه پرتوقع میشه یا دیگه چیزی برای جلوه کردن ندارم 

خب من خودمم از این ویژگیم اذیت میشم شما مشکلی نداری؟

نه چون شخصیتم همینه البته اراستگی وزیبایی بااخلاق خوب منافاتی نداره ولی اخلاق برام اولویت داشته همیشه دیگران مختارن خوششون بیادیابدشون

نه چون شخصیتم همینه البته اراستگی وزیبایی بااخلاق خوب منافاتی نداره ولی اخلاق برام اولویت داشته همیش ...

همون دیگه تو این همه سال همیشه همینطور مث شما میگفتم میخوان بخوان نمیخوان نخوان ولی الان حس میکنم اینکه فقط روی اخلاق تمرکز کنی خیلی اشتباهه چون در وهله ی اول ظاهر دیده میشه 

😐اون آراستگی و نوع لباس پوشیدن نشون دهنده شخصیت شماست...و ارزشی که برای طرف مقابل قائلید...

یه موردی بهم معرفی شد پسره انقدرررر لباساش بد بود که دلم میخواست با همونا خفه‌اش کنم! انقدر ارزش قائل نشده بود با لباس آراسته بیاد دیدنم که البته بعدش معذرت خواهی کرد اومده بود ببینه میپسنده یا نه همینقدر بی شخصیت!

همون دیگه تو این همه سال همیشه همینطور مث شما میگفتم میخوان بخوان نمیخوان نخوان ولی الان حس میکنم ای ...

خب خواستگار اولین چیزی که میپسنده ظاهرشماست بعد شروع آشنایی واین‌که اخلاق شماراهم دوست داشته باشه یانه.... شمادرهمون قدم اول میمونی که بااین کارت، پسرا باچشم عاشق میشند ودخترا باگوش، برعکسش نکن