2777
2789
عنوان

همیشه فکر میکردم یکی پیدا میشه عاشق اخلاق و سادگیم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 30 پست
😐اون آراستگی و نوع لباس پوشیدن نشون دهنده شخصیت شماست...و ارزشی که برای طرف مقابل قائلید... یه مور ...

منم یه خواستگارداشتم وضعش خیلی خوب بود ولی امد برای دیداراول دیدم موهاش نامرتبه گفتم یااین افسردگی داره یابرای من ارزش قائل نشده ردش کردم بیچاره بعدش به شوهرخالم که معرفش بود گفته بودتصادف کرده بودم و...ولی من همون جوابم نه بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐اون آراستگی و نوع لباس پوشیدن نشون دهنده شخصیت شماست...و ارزشی که برای طرف مقابل قائلید... یه مور ...

نه من در اون حد نیستم اتفاقا از نظر اطرافیان معمولا مرتب هستم ولی میتونم بهتر هم باشم اما دلم نمیخواد چون احساس میکنم اونجوری فقط به خاطر ظاهرم دیده میشم

خب خواستگار اولین چیزی که میپسنده ظاهرشماست بعد شروع آشنایی واین‌که اخلاق شماراهم دوست داشته باشه یا ...

آخه پس من چجوری بفهمم که اخلاق برای اون فرد تو اولویت هست یا نه؟من خیلی برام مهمه که اخلاق حرف اولو بزنه

منم یه خواستگارداشتم وضعش خیلی خوب بود ولی امد برای دیداراول دیدم موهاش نامرتبه گفتم یااین افسردگی د ...

چطور شما که شبیه من بودی همچین برخوردی داشتی؟ من نسبت به ظاهر بی اهمیت نیستم ولی اگر خواستگار من بود یه فرصت دیگه بهش میدادم 

چطور شما که شبیه من بودی همچین برخوردی داشتی؟ من نسبت به ظاهر بی اهمیت نیستم ولی اگر خواستگار من بود ...

اگه این اقارو خودم توحالت عادی اون شکلی میدیدم برام مهم نبود ولی چون برای یه مراسم رسمی اون شکلی امدبرام مهم بود بعدم فهمیدم کلاشخصیتش همین بوده یه بارم ازدواج کرده بود وجداشده بود انگارازدواج دوم براش خیلی رسمیت نداشت

آره ولی اینکه من اینجوری فکر میکنم نمیدونم از اعتماد بنفس زیادمه یا نه

تصورات بعضی از دختراست که دلشون میخواد تفکراتشون پسندیده بشه نه ظاهرشون...نمیتونی یه تنه به جنگ ظاهرپرستی بری گرچه واقعا به دل نشستن مهمه...

تصورات بعضی از دختراست که دلشون میخواد تفکراتشون پسندیده بشه نه ظاهرشون...نمیتونی یه تنه به جنگ ظاهر ...

آره قبول دارم یه تنه نمیشه ولی میگم همونجور که من هستم مثل منی هم وجود داره 

حالا بنظرت چه کاری درسته؟