😐اون آراستگی و نوع لباس پوشیدن نشون دهنده شخصیت شماست...و ارزشی که برای طرف مقابل قائلید... یه مور ...
منم یه خواستگارداشتم وضعش خیلی خوب بود ولی امد برای دیداراول دیدم موهاش نامرتبه گفتم یااین افسردگی داره یابرای من ارزش قائل نشده ردش کردم بیچاره بعدش به شوهرخالم که معرفش بود گفته بودتصادف کرده بودم و...ولی من همون جوابم نه بود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
😐اون آراستگی و نوع لباس پوشیدن نشون دهنده شخصیت شماست...و ارزشی که برای طرف مقابل قائلید... یه مور ...
نه من در اون حد نیستم اتفاقا از نظر اطرافیان معمولا مرتب هستم ولی میتونم بهتر هم باشم اما دلم نمیخواد چون احساس میکنم اونجوری فقط به خاطر ظاهرم دیده میشم
چطور شما که شبیه من بودی همچین برخوردی داشتی؟ من نسبت به ظاهر بی اهمیت نیستم ولی اگر خواستگار من بود ...
اگه این اقارو خودم توحالت عادی اون شکلی میدیدم برام مهم نبود ولی چون برای یه مراسم رسمی اون شکلی امدبرام مهم بود بعدم فهمیدم کلاشخصیتش همین بوده یه بارم ازدواج کرده بود وجداشده بود انگارازدواج دوم براش خیلی رسمیت نداشت