2777
2789
عنوان

بچه خواهرشوهرم نوزادم رو زد

845 بازدید | 29 پست

بچه خواهرشوهرم ۵سالشه

بچه من ۱۰ ماهشه

امروز چندبار بچم رو زد، یبار نشسته بود هولش داد با پشت سر خورد زمین، خواهرشوهرمم بچشو زد و دعواش کرد

منم کلا نشستم پیش دخترم چون خیلی کوچیکه و نمیتونه دفاع کنه از خودش گفتم خودم مراقبش باشم

چندساعت بعد وقتی دید من حواسم هست و نمی‌ذارم کتکش بزنه اسباب بازی تو دستش رو محکم پرت کرد خورد ب سر دخترم پیشونیش قرمز شد 

بازم خواهرشوهرم کتکش زد 

واقعا نمیدونم چه عکس العملی نشون بدم ایجور وقتا ،

دخترش خیلی دخترمو دوس داره ولی بچس دیکه وقتی قاطی میکنه یهو میزنتش 

چیکار کنم بنظرتون چه عکس العملی بهترینه؟ تا وقتی دخترم بزرگ شه بهش یاد بدم چطور از خودش دفاع کنه

معذرت میخوام شما هویجی!؟

دیگه لازم نیست بشینی پیش بچه ات چون بود و‌نبودت فرقی نداره وگرنه نباید بچه تو میزد

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داره حسادت می‌کنه یه کادوی چیزی بخر و سری بعد که بچه خواهر شوهرت را دیدی بهش بده و بگو که اینو دخترم برات خریده چون خیلی دوست داره اینجوری دیگه از این کارهای خشونت انجام نمیده

معذرت میخوام شما هویجی!؟ دیگه لازم نیست بشینی پیش بچه ات چون بود و‌نبودت فرقی نداره وگرنه نباید بچه ...

بار اول ک زدش من پیشش نبودم یهویی رفت هولش داد

بار بعدم ک پرت کرد من چطور بگیرمش رو هوا؟!

بعدم من راه کار خواستم نه سرزنش!

فعلا هیچ،سعی کن فقط دختر خواهرشوهرتو باهاش صحبت کنی واروم مثلا بیا باهم بازی کنید،تو ابجیش باش مراقب باش نخوره زمین یا کسی اذیتش نکنه و...اون بچه مشکل روحی داره که این واکنشا نشون میده تو اون سن،یکی از مهمترین دلایلشم همین واکنش بده خواهرشوهرت که میزنش

چقدر خواهر شوهرت احمقه که بچش رو میزنه.هم بچش گناه داره .و صد در صد نسبت به بچت کینه و حسادت بیشتری میکنه.حسودی میکنه بیچاره..کادو مامانش واسش بخره چن بار بگین از طرف این کوچولوئه.خوراکی چیزی گه دوس داره.واسش قصه بگین مثلا دوتا بچه بودن یه بزرگتر یه کوچیک تر.کوچیک تره هی می‌گفته کاش من زود تر بزرگ بشم با اون بازی کنم مواظبش باشم.

منم پسرم ۱ سال نیم 

دختر دخترخالم ۲ سال نیم 

خیلیم پسرمو‌دوس‌داره 

ولی ی دفه میبینی میزنتش 

بعدش بوسش میکنه 

من کلا حواسم ب پسرمه چون‌خیلی مطلومه 

نوزادم بود  ی سری من رفتم Wc ی لحظع صدای گریه اومد 

اومدم دیدم چنگ زنه صورته پسرم 

چاره نداری جز دوری 

من خیلی وقتا دورهمیا نمیرم ب خاطر پسذم

برای همتون :سلامتی ،آرامش،پول زیاد ….آرزو میکنم🙏🏻😉💜💙💚🧡💛❤️
وا بی دلیل میزنش؟! چجوری دخترتو دوس داره ک میزنش

بچس دیگه 

باهاش خوبه بازی میکنه بوسش میکنه ، یهو میگیره میزنتش 

بی دلیل 

البته امروز بار اولش بود تو این ۱۰ ماه اینکارو نکرده 

معذرت میخوام شما هویجی!؟ دیگه لازم نیست بشینی پیش بچه ات چون بود و‌نبودت فرقی نداره وگرنه نباید بچه ...

اصلا ادم نمیفهمه 

من پسرم سرپا میچرخوندم یهو از زیر پای پسرمو میکشید نوه خالم 

برای همتون :سلامتی ،آرامش،پول زیاد ….آرزو میکنم🙏🏻😉💜💙💚🧡💛❤️

برو  بگو  همسرت یه دونه بزنه تو گوشت !!!! 

تو که‌ بلد نیستی از یه نوزاد مراقبت کنی ، بهتره از تو اتاق در نیایی . یه ضربه سنگین به سر نوزاد شاید باعث یه فاجعه بشه . موندم چرا بعضی ها این قدر خونسردن . اون که بچه است میزنه . تو باید مراقب باشی .‌