2777
2789
عنوان

کیا بیدارن؟؟؟

234 بازدید | 34 پست

بچهههه ها بیاین از دعواهاتون موقع پریود شدنتون بگیددد؟😂

من خودمممم همیشه به نامزدم تو موقع پریود گیر میدادم ووو گریه و زار میزدم😂ولی یه دفعه نمیدونم چراهورمونام اتصالی کرد وقتی تو بعلش بودم شروع کردم به گریه ،بنده خدا پرسید،باز چیکار کردم؟! 

گفتم هیچییی انقد که خوبی و  دوستت دارم دارم گریه میکنم اون بنده خدا هم کلی ذوق کرد ولی ماه بعدش از چشش در اومد😂♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کلا بچه ارومیم حتی موقع زایمانم ماما ها میگفتن همه دخترا شهرتون اینجور ساکتن؟ 🥴😁

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

منم اینطوریم یه بار داییم نشسته بود پنیر خامه ای گرفته بودم  برام خودم داییم ۲۴ سالشه سنش زیاد نیست 

یهو رفتم توی آشپزخونه دیدم داره میخوره

تصور کن من اعصابم خش خشی😬

وحشیانه حمله کردم سرش موهاشو می‌کشیدم و اشک میریختم ممد چرا پنیر منو خوردی و میزدمش

میدونست پریم 

از زیر دست و پای من بلند شد رفت نشست روی مبل گفت مامان بیا تنها دلیلی که زن نمیگیرم همینه یکی مثل این الاغ هر ماه باید بپره سمت من تیکه تیکه ام کنه🤣

من کلا بچه ارومیم حتی موقع زایمانم ماما ها میگفتن همه دخترا شهرتون اینجور ساکتن؟ 🥴😁

واقعا خیلییی خوبه عزیزم

حالا ما هنوز به مرحله ی بارداریو و زایمان نرسیدیم چه نازنازو غرغرویی بشم من😂😂