2777
2789
عنوان

فیلم و انیمه قشنگ بهم معرفی کنید

66 بازدید | 12 پست

قشنگ ترین فیلم و انیمه‌ای که دیدین چی بوده؟ 

سریال یا سینمایی فرقی نداره.

کره‌ای و هندی هم بگید ممنونم

یا هر فرهنگ و ملیت دیگه ای 

فارست گامپ 

تایتانیک

عشق رزی 

خماری 

رستگاری در شاوشنگ 

لئون حرفه ای 

سالت 

توریست 

اتاق فرار 

خانوم و اقای اسمیت 

دوندگان مارپیچ 

جیا 

دختر افسار گسیخته 

پیش از طلوع 

قلعه متحرک هاول 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه سبک انیمه ای خوشت میاد؟

سینمایی چیزی باشه که کلی بشینم تجزیه و تحلیل و فکر کنم روش مثل ملکه مونونوکه یا ride your own wave 

سریالی هم مثل شیطان کش، جوجتسو کایسن، بهشت توهمی

سینمایی چیزی باشه که کلی بشینم تجزیه و تحلیل و فکر کنم روش مثل ملکه مونونوکه یا ride your own wave س ...

انیمه سینمایی اگه از کارای هایائو میازاکی خوشت میاد اخریشو ببین The boy and the Heron

برا انیمه های سریالی هم اگه تو سبک دیمنداسلیر دوس داری من sou sou no frieren رو پیشنهاد میکنم ببینی ، انیمه Noragami هم خیلی قشنگه ، اگه انیمه فان دوس داری Dandadan و konosuba فوق العاده قشنگن ، اگه ایسکای دوس داری Re zero و Mushoku Tensei عالین ، تو سبک عاشقونه هم Clannad و Golden Time فوق العاده عالین