2777
2789

من الان باردارم و حدود سه هفتس که هر دو یا سه روز یبار لکه میبینم

خیلیم بزرگ نیست کوچیکه در حد یه قطره خو_ن لخته شده بین ترشح_اتم

دوبار تو این سه هفته سونو دادم و میگن مشکلی نیست

بچه کوچیک دارم و فعالیتم باش زیاده تجربه ای ندارید خانوما؟ من خیلی نگرانم

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من داشتم دکتر شیاف داد و استراحت تا ماه سوم 

برای من زیاد بود 

بچه بزرگتر میشه درست میشه 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
من داشتم دکتر شیاف داد و استراحت تا ماه سوم برای من زیاد بود بچه بزرگتر میشه درست میشه

من تا ماه سوم هیچ لکه بینی نداشتم الانه که شروع شده الان اواخر ماه چهارمم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تا ماه سوم هیچ لکه بینی نداشتم الانه که شروع شده الان اواخر ماه چهارمم

پله بالا و پایین نکن 

کار زیاد نکن 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

سلام عزیزم

منم طی سه هفته گذشته دو یا سه بار اینطوری شدم 

ولی من هفته 8 که سونو دادم گفت هماتوم داری شیاف پروژسترون داد استفاده کردم در کنارش استراحت داشتم  ولی نه خونریزی نه لکه بینی هیچی نداشتم 

ولی بعد تمام شدن داروهام رفتم برا غربالگری اولم 

مطب دکتر پله داشت، خونه خودمون هم پله بالا پایین رفتم 

فرداش لکه بینی داشتم و یکم درد

سونو دادم دوباره اول هفته 13 گفت جفت پایین هست علتش همین، نباید فعالیت سنگین داشته باشی، رابطه نداشته باشی، موتور سوار نشی، پله نری، جابجایی یکهویی نداشته باشی

خلاصه که اینطوری گفتن برا من

ولی الان  دو هفته اس شکر خدا دیگه نبوده باز، ولی فعالیت داشته باشم مثل کار خونه، یا یکم راه برم زیادی، بشینم خیلی درد دارم زیر شکمم

دیگه باید مراعات کنیم تا انشاالله بگذره به خیرو و خوشی

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزممنم طی سه هفته گذشته دو یا سه بار اینطوری شدم ولی من هفته 8 که سونو دادم گفت هماتوم داری ش ...

وای خیلی نگران کننده اس لکه تو بارداری

خداروشکر که نداشتی دیگه انشاالله به سلامت بچه اتو به دنیا بیاری عزیزم

منم والا خیلی هم پله زیاد داریم هم بچه کوچیک دارم فعالیتم هم سنگینه هم زیادکمرم همیشه یه درد خفیف داره سعی میکنم بچه رو بسپرم به شوهرم همش ولی بازم شوهرم که سرکاره کلا به عهده خودمه واسه همونه فک کنم دو سه روز یه بار هی لکه میبینم 

لکه بینی تو کم بود؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای خیلی نگران کننده اس لکه تو بارداریخداروشکر که نداشتی دیگه انشاالله به سلامت بچه اتو به دنیا بیار ...

ممنون عزیزم همچنین شما

اره احتمالا برا همون فعالیتت هست 

من اره دفعه اول یکم بیشتر بود ولی همونم جوری نبود که روی پد بیفته و حالت خون‌ریزی زیاد 

ولی به بعد داخل ترشحات بود حالت رگه خونی دیده میشد چندباری

دکتر که به من گفت ماهای بارداری بره بالاتر احتمال زیاد جفت هم میکشه بالا خودش رو زیاد جای نگرانی نیست فعلا فقط استراحت کن 

ولی اگر بعد 4،5 ماه بازم جفت پایین باشه خیلی و چسبیده به رحم ممکنه یکم سخت بشه و باعث زایمان زودتر بشه 

ولی به لطف خدا الان خودم حس میکنم از زیر شکمم فشار خیلی کمتر شده 

چون قبلا مثلا ده روز قبل قشنگ حس فشار به رحم رو داشتم 

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40