سلام دوستان.نسبت به اینده بیش از حد نا امیدم.احساس میکنم تا ابد تنها میمونم اگرم نمونم ادمی که میاد تو زندگیم بهم خیانت میکنه .اینکه تنبلی تخمدانم دارم این موضوع رو تشدید میکنه و احساس میکنم باردار نمیشم.از اونجایی که ترس بچه دار نشدن اخرش احتمالشو ایجاد کرد از این میترسم که اینم سرم بیاد .از طرفی امسال کنکور دارم و نمیخوام فکر کنم به این موضوع دیگه..چه کار کنم که با تنهایی کنار بیام و فکر ازدواجو نکنم؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
روط های خوبی برای کشورمون توی راهه❤️ ما در استانه ی یک جهش بززگ تاریخی هستیم
بخون که شغل خوبی پیدا کنی،سازنده باشی، نا امید نباش
❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر" ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
ببین عزیزم من تورو درکت میکنم خودتم میگی امسال کنکور داری و فکرای بیهوده و استرس باعث این افکار شده ولی باید اینم بدونی که از کائنات هر چی بخوای بهت میده،این افکارای بدت شاید توی ظاهرت زیاد نباشه ولی میره تو ناخودآگاهت و متاسافانه گفتم که کائنات نفهمن و بدی هارو زودتر رقم میژنن،همه چی به وقتش سعی نکن از پله دهم بپری رو پله اول پس یواش یواش طی کن و لذت ببر که دیگه بدست نمیاد این دوران راستی گلم برای اون تخمتانت هم که میگی حل میشه گلم نگران نباش و آینده هم بستگی به خودت داره که خوب بسازی و هوب انتخاب کنی،پس فکرای بیهوده رو از سرت بیرون کن و به جای فکر به این ببخشیدا چرتو پرتا به کنکورت برس و ساعت مطالعت رو ببر بالا که سحری پشیمون نشی که چرا نخوندم و به این چرتا فکر کردم،به جای این فکرا درست و کنکورت رو جایگزین کن توی ذهنت،موفق باشی♥️