2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه عاشق بچه باشم 

تو اون مقطع صبر میکنم چون نمیخوام زوری بیارم باباش سرد باشه باهاش یا کلا داستان پیش بیاد 

بعد مدتی حرف میزنم اکه واقعا هنوزم همونه یا جدا میشم (شوخی نیست اگه ادم بچه میخواد پاسوز بشه )یا همچنان ادامه میدم اگه خودش و زندگیم الویتمه از خودم میگذرم 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
از اول اینطوری بود؟ یا یهو ؟

ازاول یکبارم نگف بچه میخوام 

فقط یکسال از عقدمون گدشته بود خاهرش بچه اش دنساامد بود هنو توزاد بود بعلش کرده بود جای من اورد گف من ازاینا میخوام گفتم زوده بابا 

ودبگ من حرف بچه ازش نشنیدم هیچ وقت عیر همون بار 

هروقتم گفتم گفت ن نمیخاد بچه 

اگه عاشق بچه باشم  تو اون مقطع صبر میکنم چون نمیخوام زوری بیارم باباش سرد باشه باهاش یا کلا دا ...

من اول صبر کردم الان ۶ساله هیچ دلیل قانع کننده نداره منم پر میکشه دلم برابچه 

ازاول یکبارم نگف بچه میخوام  فقط یکسال از عقدمون گدشته بود خاهرش بچه اش دنساامد بود هنو توزاد ...

اینجور چیزا رو قبل ازدواج معمولا درموردش حرف میزنن طی میکنن قبل عروسی درموردش حرف نزده بودید؟

بستگی داره کلا نخواد یا بگه مثلا صبر کنیم تا فلان اتفاق بیفته یا شرایطمون جور بشه . حتما جدی باهاش حرف بزن و ببین کدومشه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم